Vrije Universiteit Brussel


Werkaanbiedingen voor huisartsen

Huisartsenpraktijk in Sint-Truiden zoekt dringend collega

Nav pensioen zkt praktijk gemotiv collega in dynamische prkt (1♀34 j, 1♂30 j,1 HAIO) te St-Truiden. Rustig gelegen & vlakbij centrum. Voltijds secr. Recente nieuwbouw,4 kabinetten. Aanw: gips, ECG, spiro, gyn & baby. Software: CareConnect & Hector. Indien vragen kan u ons bereiken via e-mail naar maximeborreman@hotmail.com of neledek@gmail.com.

Huisartsenpraktijk in Grembergen zoekt enthousiaste collega

Wie: Wij zijn een groepspraktijk van 4 artsen (Bruno De Gendt, Hilde De Nil, Tom Pauwels en Anneleen De Gendt) en zoeken een vijfde collega. Waar: Lomeersstraat 2 bus 1, 9200 Grembergen (Dendermonde). Onze troeven: aangename sfeer met toffe collega’s, nieuwe praktijkruimte, gevarieerde patiëntenpopulatie, uitsluitend op afspraak, halftijds secretaresse-halftijds tele-secretariaat, impulseopremie (huisartsarme regio), wachtpost vanaf januari 2018,… Interesse of vragen? Neem gerust contact op via telefoon 052/210873 of e-mail naar anneleen.degendt@haplomeer.be.

Huisartsenpraktijk in Huizingen zoekt nieuwe collega

Huisartsenpraktijk Huizingen (Beersel, Vlaams-Brabant) zoekt nieuwe collega. Netwerk met naburige praktijken. Goed georganiseerde Huisartsenkring Halle en omgeving met wachtpost. Contact: Telefoonnummer: 02/356.05.59 of E-mail: haphuizingen@gmail.com. http://www.haph.be

Huisartsenpraktijk te Lebbeke zoekt nieuwe collega

Huisartsenpraktijk te Lebbeke zoekt nieuwe collega. Voltijds secretariaat, health one, goede balans werk/gezin. Alle opties bespreekbaar. Contact: Francois.saeys@telenet.be of 052/350844.

Praktijk Vossensteert (Sint-Kruis) zoekt een derde collega

Om de toenemende drukte in de praktijk het hoofd te bieden zoeken wij een derde collega die aan de slag wil gaan in onze duo-praktijk. Het gaat om een gekende duo-praktijk in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge, dat binnenkort zijn dertigjarig bestaan viert. Onze troeven zijn: volledig vernieuwde kabinetten, elektronische agenda, halftijds secretariaat, raadplegingen uitsluitend na afspraak en wekelijks praktijkoverleg. Daarnaast hebben wij een zeer beperkt aantal huisbezoeken en werken wij samen met twee psychotherapeuten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Yen Deledicque (dokterdeledicque@gmail.com). Graag een curriculum vitae en een motivatiebrief toevoegen. Website: http://www.praktijkvossensteert.be

Huisarts vervanging te Herent

Groepspraktijk http://www.gcalpe.be zoekt deeltijdse vervanging voor een periode van 2 tot 6 maanden, ASAP. Mogelijks tweede periode in 2018. Neem gerust contact op voor meer informatie via 016/220053 of e-mail naar secretariaatgcalpe@skynet.be.

Vervanging gezocht te Beersel begin augustus tot eind oktober

Groepspraktijk te Beersel zoekt vervanging owv zwangerschapsverlof collega. Multidisciplinaire praktijk met 2 huisartsen en 1 HAIO, 2 psychologen, voedingsdeskundige en medisch pedicure. Er is een part-time secretariaat en online agenda. Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Je hebt een eigen kabinet. We werken met het medisch programma Medidoc. Wij hebben een gevarieerde patiëntenpopulatie, zowel qua pathologie als leeftijd. Werksfeer is zeer aangenaam en collegiaal. Neem gerust al een kijkje op onze site voor meer informatie: http://www.medischhuisbeersel.be. De vervanging zou zijn van half juli tot eind oktober. Liefst voltijds (zeker voor sept/okt). Data en werkuren zijn flexibel en zeker bespreekbaar! Neem gerust contact op voor meer informatie via 0496/427235 of e-mail naar Dr.tilley@telenet.be.

Zwangerschapsvervanging te Alsemberg

Dynamische huisartsenpraktijk in Alsemberg zoekt enthousiaste collega voor vervanging wegens zwangerschapsverlof van één van de artsen voor de periode juni-september 2017. Indien gewenst mogelijkheid te verlengen tot eind december 2017, wegens halftijds hervatten van betreffende collega. Wij zijn een groepspraktijk met 2 artsen en een HAIO met aangename werksfeer en aandacht voor goede balans werk en privé. Raadplegingen zijn uitsluitend op afspraak met halftijdse secretaresse en telesecretariaat. Ook is er een online afspraken systeem. Flexibiliteit voor uurrooster. Bij interesse mag u ons contacteren Dr Bea Vandenbussche en Dr Anne-Sophie de Ghellinck, Vanderveldenlaan 18 – 1652 Alsemberg. Telefoon: 02/380 16 00 of e-mail naar huisartsenalsemberg@gmail.com.

Vervanging tijdens zwangerschapsverlof

Jonge solo-praktijk te Londerzeel zoekt vervanging tijdens zwangerschapsverlof van aug tem okt 2017. Consultaties volledig op afspraak, online agenda, WINDOC, georganiseerde wachtdienst. Data en uren bespreekbaar. Contact via 052/558536 of e-mail naar karencautaerts@gmail.com. http://www.websites.mijndokter.be/doktercautaerts.

Wijkgezondheidscentrum Heist-op-den-Berg zoekt huisarts

Wijkgezondheidscentrum Heist-op-den-Berg zoekt enthousiaste huisarts om het nieuwe WGC mee op te starten en vorm te geven. Het WGC opent in de zomer van 2017 en is onderdeel van de vzw WGC Kempen, dat ook een WGC in Herentals heeft. Beide WGC en hun huisartsen zullen nauw samenwerken. We bieden een contract van onbepaalde duur, het aantal uren per week is bespreekbaar. Voor meer informatie kan je contact opnemen met projectcoördinator Tinne Persoons via tel. 0498/39.35.03 of e-mail naar tinne.persoons@wgckempen.be.

Gezondheidscentrum Sirona zoekt vervangende arts (Genk)

Wij zijn op zoek naar een huisarts om een collega in zwangerschapsverlof te vervangen. Periode: april tem juli 2017. Waar: Gezondheidscentrum Sirona vzw. Enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk, forfaitair systeem, 4 huisartsen, 1 HAIO, thuisverpleging, praktijkverpleegkundige, psychologe en ondersteuning van onthaal met administratie. Wat: liefst voltijdse vervanging, bespreekbaar rooster. Bij interesse neem snel contact met ons op via 089/201.120 of e-mail naar inetruyen@sironavzw.be.

Huisartsenpraktijk te Assenede zoekt collega huisarts

Jonge vrouwelijke huisarts zoekt een collega om praktijk verder uit te bouwen. Op heden is er een tijdelijke versterking door een collega huisarts om de continuïteit en de kwaliteit van de zorg te kunnen behouden. Om de goede zorgen verder te kunnen garanderen zou een vaste samenwerking welkom zijn. Alle opties (samenwerkingsvormen, uren,…) zijn bespreekbaar. In de nieuwbouwpraktijk zijn meerdere volledig ingerichte consultatieruimtes beschikbaar. Er wordt gewerkt met een online afsprakensysteem. Er is een goed georganiseerde week- en weekendwachtdienst. Vanaf 2018 is er een centrale wachtpost voorzien. De praktijk is gelegen in de nabijheid van de E34/N49 Expressweg, met een vlotte verbinding richting Gent, Antwerpen en Brugge. Meer weten? Neem gerust contact op via 09 373 63 30 of e-mail naar praktijk@drboelens.be.

Huisartsenpraktijk Lo in Lovendegem zoekt derde collega

Dr Van de Velde Kirsten (37j) en Dr Decaluwe Klaartje (29j) zoeken een 3e collega om onze jonge, multidisciplinaire duopraktijk verder te helpen uitbouwen tot een groepspraktijk. Er is namelijk een gestage toename van patiënten wegens het net ingegane pensioen van een collega en het nakende pensioen van een andere collega uit de regio. Onze troeven: consultaties enkel op afspraak, 30u secretaresse, CareConnect als EMD, een nieuw gebouwde praktijk met 3 consultatieruimtes... Er is een goed georganiseerde wachtdienst en wij vinden het in evenwicht houden van de werk/privé balans nogal belangrijk. Bent u die enthousiaste collega die samen met ons zijn/haar schouders wil zetten onder dit project? Dan kan je je cv sturen naar secretariaatdrvdv@gmail.com.

Hamont zoekt collega's huisartsen

Hamont heeft 10.000 inwoners. Huidige situatie: 1 groepspraktijk met 5 artsen en 1 HAIO. Daarnaast 3 solo artsen waarvan één op 01.01.2017 definitief is gestopt en twee met pensioen gaan: één arts midden 2017 en één arts in december 2018. Wij zijn als huisartsengroep op zoek naar 2 tot 3 huisartsen om de continuïteit van zorgen te verzekeren. Alle vormen van samenwerken zijn mogelijk: solopraktijk, netwerkpraktijk, associatie in de bestaande groepspraktijk of opstarten van een nieuwe groepspraktijk. Tijdelijk zou er vanaf 2017 kunnen gewerkt worden in de praktijkruimte van een van de solo artsen. Werk is er in Hamont gegarandeerd. Tijdens de week is er ’s nachts een georganiseerde wachtdienst en tijdens het weekend werken we in de huisartsenwachtpost. Hoewel Hamont in het natuurrijke noorden van Limburg ligt, wonen we midden in de regio Hasselt, Eindhoven, Maastricht, waardoor er werkgelegenheid is voor de partner. Heb je interesse neem dan DRINGEND contact op met Dr. Luc Ieven, Waterstraat 13 3930 Hamont. GSM 0495519368 of e-mail: dokter.ieven@skynet.be.

Maison Médicale l’Aster zoekt een huisarts

Maison Médicale l’Aster zoekt een huisarts die als zelfstandige voor een deeltijds contract bij ons wil starten. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 psychologen, 3 onthaalmedewerkers, 1 sociaal assistente en een administratief bediende. Profiel: Je bent erkend geaccrediteerd huisarts; Je bent tweetalig Frans-Nederlands; Je bent open van geest naar andere culturen en hebt voeling met maatschappelijk kwetsbare groepen; Je ondersteunt publieke gezondheidszorg, je hebt aandacht voor gezondheidsvoorlichting en –bevordering; Je werkt graag in een multidisciplinair team. Taken en verantwoordelijkheden: Huisartsgeneeskundige hulpeverlening (consultaties en huisbezoeken); Multidisciplinaire samenwerking met wekelijkse teamvergadering; Bijdragen aan gezondheidsbevorderende activiteiten. Hoe solliciteren ? Stuur je CV en motivatiebrief (liefst in het Frans) naar Maison médicale l’Aster, Impensstraat 58 te 1030 Schaarbeek of naar asterasbl@scarlet.be.

Vervanging van begin juli tot eind oktober 2017

Vervanging gezocht voor een solo-huisartsenpraktijk te Sint-Pieters-Leeuw wegens zwangerschapsverlof. Periode: begin juli tot eind oktober 2017. Consultaties volledig op afspraak, beperkt aantal huisbezoeken. Geen onkostenbijdrage, EMD: Medidoc, Online agenda, Goed georganiseerde week- en weekendwacht. Op maandag, dinsdag, donderdag vanaf 19u, op woensdag en vrijdag vanaf 18u. Tweetaligheid is een pluspunt (30% franstalig). Contact via telefoon op 0487/61.25.16 of via mail naar dr.ruche@gmail.com.

Zwangerschapsvervanging gezocht voor praktijk

Huisartsenprakijk De Bron te Oostkamp (4 artsen) is op zoek naar een collega (m/v) om in te springen tijdens bevallingsverlof van 1 van de artsen (ongeveer 3,5/5, in overleg). Periode: 10 april 2017 - 15 augustus 2017. Concrete data en uren zijn bespreekbaar. Gevarieerde patiëntenpopulatie. Consultatie alleen op afspraak, voltijds secretariaat + online afsprakensysteem. Wekelijks overleg met patiëntenbespreking. Beperkt aantal huisbezoeken. Geen week- of weekendwachten. Aangename werksfeer met aandacht voor een goede balans werk/privé. Voor meer informatie: L.mertens085@gmail.com of bel 0499/262933.

Vervanging gezocht te Beersel half juli tot eind oktober 2017

Groepspraktijk te Beersel zoekt vervanging owv zwangerschapsverlof collega. Multidisciplinaire praktijk met 2 huisartsen en 1 HAIO, 2 psychologen, voedingsdeskundige en medisch pedicure. Er is een part-time secretariaat en online agenda. Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Je hebt een eigen kabinet. We werken met het medisch programma Medidoc. Wij hebben een gevarieerde patiëntenpopulatie, zowel qua pathologie als leeftijd. Werksfeer is zeer aangenaam en collegiaal. Neem gerust al een kijkje op onze site voor meer informatie: http://www.medischhuisbeersel.be De vervanging zou zijn van half juli tot eind oktober 2017. Liefst voltijds (zeker voor sept/okt). Data en werkuren zijn flexibel en zeker bespreekbaar! Neem gerust contact op met Laurien Tilley Dr.tilley@telenet.be of bel 0496/427235.

Huisartsenpraktijk te Zottegem zoekt 3de collega

Huisartsenpraktijk te Zottegem zoekt enthousiaste 3de collega om groeiende praktijk mee uit te bouwen. Consultatiemomenten bespreekbaar, zeer enthousiaste secretariaatsmedewerkster, EMD Health One, online afsprakensysteem, aandacht voor work-life balans, goed georganiseerde weekwacht, wachtpost in het weekend, geen instapkosten, aangename werksfeer. Voor sollicitatie gelieve te mailen dedokterscompagnie@gmail.com.

Groepspraktijk zoekt collega huisarts vanaf oktober 2017

Naar aanleiding van het pensioen van één van de artsen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Nu werken we met drie voltijdse artsen en één HAIO. Uitstekende secretaresse, EMD care connect, online afsprakensysteem, wekelijkse vergadering, een minimum aan huisbezoeken en een goede work-life balance. We staan zeker open voor randactiviteiten zoals K&G, CRA, SEL, ... We hebben veel aandacht voor de dynamiek in ons groepsgebeuren en vormen samen echt een fijn team. Vanaf de zomer 2017 zal ook een wachtpost in voege treden voor de weekendwachten. Indien interesse, gelieve contact op te nemen met receptie@grimdokters.be of bezoek de website http://www.grimdokters.be

Huisarts in Steenhuffel zoekt collega voor samenwerking

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde collega voor samenwerking. Op termijn zou er ook nog plaats kunnen zijn voor een Haio of een 3e vaste collega (verschillende collega’s gaan met pensioen de komende jaren). Er is een gevarieerde patiëntenpopulatie met heel wat jonge gezinnen en kinderen. Er zijn 2 praktijkruimtes. EMD Medidoc, evoluerend naar CareConnect. Consultaties zijn enkel op afspraak. Er is een online-agenda en telesecretariaat. Impulseo-gebied vanaf 2017. Er is een georganiseerde weekwacht en tijdens het weekend zijn wij aangesloten bij de huisartsenwachtpost N16 te Puurs. Interesse? Email: anlamberts@telenet.be of tel: 052/30 22 85.

Zorgcoördinator gezocht voor WGC De Brug te Brussel.

Zorgcoördinator gezocht voor Wijkgezondheidscentrum De Brug te Brussel. Onmiddellijke indiensttreding. Halftijds bediendecontract van onbepaalde duur. Dynamisch multidisciplinair team. Open communicatie. Interdisciplinair overleg. Multiculturele context. Info: 02/411.18.38 of mail naar info@wgcdebrug.be. Voor de volledige vacature zie http://www.wgcdebrug.be.

Huisarts gezocht voor Wijkgezondheidscentrum De Brug

Huisarts gezocht voor Wijkgezondheidscentrum De Brug te Brussel. Onmiddellijke indiensttreding. Voltijds bediendecontract van onbepaalde duur. Dynamisch multidisciplinair team. Open communicatie. Interdisciplinair overleg. Multiculturele context. Info: 02/411.18.38 of mail naar info@wgcdebrug.be. Voor de volledige vacature zie http://www.wgcdebrug.be.

Huisarts gezocht voor vervanging ikv zwangerschap

Multidisciplinaire groepspraktijk Doktoor (www.doktoor.be) in Groot-Bijgaarden zoekt vervanging owv zwangerschapsverlof van 13/2/17 tem 12/5/17. Drie vaste artsen + HAIO. Zeer goede organisatie, alles op afspraak, voltijds secretariaat, EMD volledig op punt (Health One), modern nieuw praktijk gebouw. Weinig huisbezoeken en gevarieerde patiëntenpopulatie. Goed evenwicht werk/privé, uren overeen te komen. Voor meer inlichtingen: 0473/114618 of e-mail naar julie@doktoor.be.

Huisarts gezocht in Lebbeke

Bloeiende praktijk te Lebbeke is op zoek naar collega (M/V). Eigen praktijkruimte, voltijds secretariaat, EMD aanwezig. Praktijk ligt in Impulseo gebied (huisarts-arme zone). Bij interesse kunt u bellen 052/350.844 of mailen naar françois.saeys@telenet.be.

Duopraktijk in Wilrijk zoekt 3e huisarts

Door snel toenemende drukte zoeken wij een enthousiaste collega om de praktijk parttime te versterken. Wij beschikken over: 2 ingerichte kabinetten, online-agenda, consultaties enkel op afspraak, huisbezoeken beperkt, telesecretariaat, EMD: windoc en goede wachtverdeling (week- en weekendwacht). Meer informatie: www.nl.docvadis.be/verhelst-vens Interesse? Graag contact nemen via e-mail: verhelst.vens@gmail.com.

Brusselse huisarts zoekt collega voor samenwerking

Ik ben een Nederlandstalige huisarts die op zoek is naar een enthousiaste collega om de praktijk verder uit te bouwen wegens het aanzienlijke groeipotentieel.De praktijk is gelegen te Evere en de patiëntenpopulatie is erg gevarieerd, multicultureel en internationaal en beschikt over een nauwe samenwerking met een andere huisarts, een volledig uitgeruste praktijkruimte (Medidoc als EMD), telesecretariaat, consultaties op afspraak (medici.be) en een goed georganiseerde lokale week- en weekendwacht. Indien interesse, voor bijkomende informatie tel: 0478/43.75.97 of mail: Joke_verheyden@skynet.be.

Groepspraktijk zoekt huisarts in Denderhoutem

Groepspraktijk te Denderhoutem zoekt extra collega. In afwachting van een vaste collega zijn ook vervangers zeer welkom! Raadplegingen op afspraak, voltijds secretariaat. Werk gegarandeerd (ook voor vervangers!), aandacht voor balans werk-privé ook gegarandeerd! Uurrooster bijgevolg bespreekbaar. Info? Bel 0477-590666 of mail sigrid.musch@arsmedica.be.

Huisarts gezocht tijdens zwangerschapsverlof in Homberg

Wegens zwangerschapsverlof vervanger gezocht om gedurende 3 maanden de praktijk over te nemen; solopraktijk met deels vrije raadpleging, deels afspraken; digitale wachtkamer/online agenda met telesecretariaat aanwezig; careconnect EMD pakket; vrije avonden op dinsdag en donderdag; vrije uren in de namiddag op maandag, woensdag en vrijdag; indien gewenst: consultatie-uren bespreekbaar; zeer uitgebreid en divers patienteel; geen wachtdiensten over te nemen. www.doktervandenbergh.be Bij interesse: anke.vandenbergh@hotmail.com of 015/414074.

Huisarts gezocht in De Haan (Vosseslag)

Wegens pensioen eind 2016, collega gezocht voor verderzetting van huisartsenpraktijk, gelegen in De Haan (Vosseslag) vanaf 01/2017. Ik ben naast huisarts ook stagebegeleider en praktijkopleider. Tel. 0478/879.077 of 059/239.152 of e-mail: jan.m.claeys@skynet.be.

Werkaanbiedingen voor praktijkassistenten

©2005-2017 • Vakgroep Huisartsgeneeskunde • Vrije Universiteit Brussel • Laarbeeklaan 103 • 1090 Brussel-Jette
Tel.: +32 2 477.43.11 • Fax.: +32 2 477.43.01 • huisarts@vub.ac.be