Vrije Universiteit Brussel


Werkaanbiedingen voor huisartsen

Huisarts gezocht in Ichtegem

Uitbollende huisarts solist 74 jaar uit Ichtegem zoekt associatie met zicht op overname praktijk en eventueel ook woning met faciliteiten. Geschikt voor duo-praktijk. Graag gemotiveerde collega, EBM-minded. Beperkte maar trouwe vnl oudere patiëntele. Daarnaast zeer diverse activiteiten: sport- en verzekeringsgeneeskunde. Kansen: Uitbouw van eigen patiëntele met vnl ook jonger publiek. Praktijk volledig uitgerust. Geen overnamekosten. Nood aan bijkomende huisartsen in de regio, mede door verouderende huisartenpopulatie. Rustige semi-rurale streek met goede infrastructuur en verbindingen. Contact via 051/589354 of e-mail naar m.geeraert@hotmail.com.

Vervanging september – november voor groepspraktijk in Halle

Dynamische groepspraktijk De Nieuwe Baan in Halle zoekt vervanging voor september, oktober en november 2020. Werkschema is bespreekbaar. Praktijk met 3 uitgeruste consultatieruimtes, EMD (careconnect), fulltime secretaresse/verpleegster, online agenda, georganiseerde weekwacht, weekendwacht in wachtpost. Voor meer informatie bel naar +32 479 83 24 24 of e-mail naar julie.vandevenne@gmail.com. Praktijkwebsite: https://websites.mijndokter.be/doktersvanrossem/.

Huisarts gezocht in regio Oostende-Bredene

Huisarts in solopraktijk zoekt een collega om mee te associëren, alle samenwerkingsvormen zijn bespreekbaar. Eigen praktijkruimte is mogelijk. Consultaties op afspraak online of via tele-secretariaat, flexibel in te vullen. Reeds goed georganiseerde week en weekend wachtdienst. Gevarieerde patiënten populatie. Indien geïnteresseerd, contacteer mij vrijblijvend via 0475/55.16.14 of bcasteur@telenet.be.

Vacature voor huisarts in Oplinter

In 2016 heb ik mijn huisartsenpraktijk opgestart in het landelijke Oplinter, deelgemeente van Tienen. Het afgelopen jaar zijn er meerdere huisartsen in de regio met pensioen gegaan, waardoor het aantal patiënten blijft toenemen. Met nog een aantal pensioneringen in het vooruitzicht, ben ik op zoek naar een leuke, enthousiaste collega om samen de praktijk verder uit te bouwen met de nodige aandacht voor een gezonde work-life balance. Wat mag je verwachten? Uitsluitend consultatie na afspraak. Beperkt aantal huisbezoeken. Recent volledig nieuw ingericht kabinet ter beschikking. EMD HealthOne. Online agenda systeem (www.medici.be). Wachtdienst weekend via wachtpost Tienen - rustige weekwachten. Jonge praktijk met veel groeimogelijkheden (opgestart in 2016). Gevarieerde patiëntenpopulatie. Bij interesse of vragen kan u gerust bellen naar 016/82.25.32 of stuur een mailtje naar dokter.pacolet@gmail.com. Neem ook een kijkje op de website van de praktijk: www.huisartsenpraktijkdelinters.be.

Groepspraktijk zoekt collega huisarts

Naar aanleiding van het nakend pensioen van onze oudste collega zoeken we een enthousiaste team player om mee te stappen in ons project : laagdrempelige, kwaliteitsvolle zorg in een multidisciplinaire setting. Opleidingspraktijk verbonden aan UHasselt; ruimte voor differentiatie in je interessegebied; werken in een ruime praktijk te midden van het mooie Haspengouw. Interesse ? U kan ons contacteren op het nummer 012/23 34 82. Onze contactpersonen zijn Dr. Wilfried Colmonts of Dr. Margot Vanaeken. Meer informatie kan u vinden op www.parel-hn.be.

Vervanging met mogelijkheid tot associatie in Pollare

Huisartsenpraktijk Pollare zoekt vervanging augustus-oktober 2020 met mogelijkheid tot associatie. Werkuren (voltijds/deeltijds) bespreekbaar, er is eveneens optie tot verlenging van deze periode of associatie gezien groeiende patiëntenpopulatie en huisartsarme regio (Impulseo gebied). Groepspraktijk met 3 huisartsen gelegen te Pollare (Ninove). Pas gerenoveerde praktijk met 3 kabinetten en inkom met secretariaat. Voltijds secretaresse en online agendasysteem (Introlution). We werken enkel op afspraak en huisbezoeken worden beperkt. Zeer gevarieerde populatie in stedelijk gebied. Veel jonge gezinnen, kleine heelkunde, gynaecologie, in te vullen volgens eigen interessegebied. Careconnect als EMD. Aandacht voor balans werk-privé (momenteel 1 vrije namiddag en 1 vrije avond per week). We werken in teamverband met wekelijks overlegmoment. Tijdens de vervanging dienen geen wachten te worden overgenomen. Georganiseerde wachtdienst met vanaf 01/01/2021 start van huisartsenwachtpost. Interesse? Bel gerust naar 054/33.65.87 of mail naar info@huisartsenpollare.be.

Geneeskunde voor het Volk Lommel zoekt huisarts

GVHV Lommel is een multidisciplinaire forfaitaire praktijk met twee huisartsen, een HAIO, drie verpleegkundigen, een zorgkundige en een diëtiste. We zijn op zoek naar vervanging in het kader van zwangerschapsverlof (vanaf 01/09/2020 tot en met 31/12/2020), maar ook een vaste samenwerking is mogelijk. Functieomschrijving: Huisartsgeneeskundige zorgen in een multidisciplinaire groepspraktijk; Raadplegingen op afspraak en een beperkt aantal huisbezoeken; Mogelijkheid om kwaliteitsbevorderende en maatschappelijke projecten te voeren; Werken in team met regelmatig multidisciplinair overleg en teamvergadering. Arbeidsovereenkomst: Liefst voltijds (38 uur per week), deeltijds bespreekbaar. Bediendecontract met verloning volgens het IFIC-barema. Zelfstandig statuut met verloning per uur voor beperkte termijn bespreekbaar. Interesse of vragen? Neem contact op met Jasmijn Mertens, medisch verantwoordelijke GVHV Lommel: jasmijn.mertens@gvhv.be of 011/54.10.75 (onthaal praktijk). Adres: Kapittelhof 12, B-3920 Lommel.

Jonge huisarts zoekt vervanger en toffe collega te Herdersem (Aalst)

Gebeten door de huisartsgeneeskunde? Op zoek naar een boeiende praktijk? Gevoel voor humor? Eigenaar van een open geest? Teamplayer? Wegens groei van de praktijk ben ik op zoek naar een gedreven collega. Zelf ben ik een jonge arts, op zoek naar de perfecte combinatie work-life. Werkschema is volledig in overleg te bepalen. Tevens zoek ik een vervangarts voor de periode oktober 2020 - januari 2021. Wat mag je verwachten? * EMD Careconnect * Online agenda systeem (mijnonlineagenda) * Ruime, grotendeels bemeubelde praktijkruimte in recent gebouw * Interessante, gevarieerde pathologieën * Wachtdienst weekend via wachtpost Aalst - rustige weekwachten regio Faluintjes * Huisartsenarme regio waarvoor Impulseo * Jonge praktijk met veel groeimogelijkheden. Niet twijfelen, contacteer me op dokterdesutter@gmail.com. Praktijkwebsite: www.huisartsherdersem.be.

WGC Vilvoorde zoekt een 4e huisarts en een vervanger voor juli-augustus

Het wijkgezondheidscentrum te Vilvoorde bestaat 12 jaar. Wij zijn erkend als Medisch huis en werken multidisciplinair samen met eigen verpleegkundigen en kinesitherapeuten. Ons centrum beschikt ook over een maatschappelijk werker, diëtiste en een gezondheidspromotor. Wij zijn dringend op zoek naar een bijkomende huisarts in vast dienstverband. Bijkomend zoeken wij ook een tijdelijke vervanger voor de maanden juli en augustus. Voor alle informatie, neem contact op met Joris Robberechts - Coördinator, Bergstraat 4 - 1800 Vilvoorde, telefoon 02/25.25.777 of e-mail Meer info op www.wgcdevaart.be. joris.robberechts@wgcdevaart.be.

Jonge huisartsenpraktijk in Ninove zoekt een vervangarts en derde collega

Mijn collega en ik startten 5 jaar geleden onze eigen praktijk in het centrum van Ninove. Het laatste jaar gingen verschillende collega’s met pensioen waardoor het aantal patiënten op hele korte tijd aanzienlijk toenam. Wij zijn op zoek naar een vervanger voor de periode van half juni tot half september wegens zwangerschapsverlof. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar versterking of een vaste collega om ons team te vervoegen. De praktijk bevindt zich in het centrum van Ninove, impulseo I gebied. De praktijk is vlot bereikbaar en bevindt zich op +-30 min van Brussel en +-20 min van Gent. De wachtdienst is goed geregeld. Vanaf eind 2020 zal er in het weekend ook een wachtpost zijn. We werken met CareConnect als EMD. We werken enkel op afspraak met een online afspraken systeem (introlution) en hebben een telesecretariaat (solutel). We hebben aandacht voor work-life balance. Huisbezoeken beperken we graag tot een minimum. We hebben een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie. Alles (uurrooster/begindatum/…) is bespreekbaar. Meer informatie vind je op onze website: www.huisartsendemunckdobbelaere.be. Of neem gerust contact op via 054/25 40 60 of dobbelaere_stefanie@hotmail.com.

Groepspraktijk te Strombeek-Bever zoekt een nieuwe collega vanaf 09/2020

Dynamische, groeiende groepspraktijk in Strombeek-Bever (Grimbergen) zoekt een nieuwe collega wegens nakend pensioen van 1 van de artsen. Zowel voltijds of halftijds is mogelijk. Optie te associëren of tijdelijke vervanging. Alles op afspraak. Halftijds secretariaat. Georganiseerde wachtdienst vanaf 19u en in het weekend via wachtpost Midden-Brabant te Vilvoorde. Medisch programma: Health One. Beperkt aantal huisbezoeken. Eigen praktijkruimte en goed uitgeruste accommodatie. Gevarieerde patiëntenpopulatie. Onze website: www.artsenpraktijkacacia.be. Bij interesse of vragen kan u gerust bellen naar 02/267.22.30 of contact met ons opnemen via e-mail info@artsenpraktijkacacia.be.

Huisartsen gezocht in Mechelen

Huisartsenpraktijk Nekkerspoel te Grote Nieuwedijkstraat 5 in Mechelen is op zoek naar 2 collega’s om praktijk verder te zetten of 3 collega’s om in een gefusioneerde praktijk te werken. Gelieve contact op te nemen met dr. Lucas Salien op 0475/78 61 50. Meer info kan u vinden op de praktijkwebsite https://websites.mijndokter.be/huisartsnekkerspoel/.

Geneeskunde voor het Volk Deurne zoekt Huisarts

Wij zijn een dynamische forfaitpraktijk met 8 huisartsen, 2 HAIO’s, 5 verpleegkundigen, 1 psycholoog en 1 diëtiste. We zoeken een vervanging ikv moederschapsverlof, maar ook een langere samenwerking is mogelijk. Functieomschrijving: Raadplegingen op afspraak en beperkt aantal huisbezoeken; Multidisciplinair overleg en wekelijkse teamvergadering; Mogelijkheid om kwaliteitsbevorderende en maatschappelijke projecten te voeren. Arbeidsovereenkomst: Contract bepaalde of onbepaalde duur. Periode: vanaf maart 2020. Verloning via een contract bediende ofwel zelfstandige. Interesse? Neem contact op met: Dr. Heleen Aerts - Sint Rochusstraat 57-59, 2100 Deurne tel: 03/320.85.20– 0473/644808 of e-mail: heleen.aerts@gvhv.be.

Aangeboden: Huisartsenpraktijk met apotheek op Zeeuwse platteland

Solopraktijk Hansweert, Zuid Beveland, intensieve samenwerking met collega’s Yerseke is bespreekbaar. tel: +31 06-4132858 of e-mail: l.breukers@me.com.

Groepspraktijk Oostkamp zoekt vervanging van februari tot mei

Voor onze huisartsenpraktijk De Bron in Oostkamp zijn we op zoek naar vervanging wegens zwangerschapsverlof van een van de vier artsen. Periode: half/eind februari tot eind mei. Concrete data en uren zijn bespreekbaar. Ook deeltijdse vervanging of vervanging voor een deel van deze periode is welkom. Eventueel is verlenging van deze periode of verdere samenwerking nadien ook mogelijk. Gevarieerde patiëntenpopulatie. Consultatie alleen op afspraak, voltijds secretariaat + online afsprakensysteem. Wekelijks overleg met patiëntenbespreking. Beperkt aantal huisbezoeken. Geen week- of weekendwachten. Aangename werksfeer met aandacht voor een goede balans werk/privé. Voor meer informatie: lusia@debronoostkamp.be.

Groepspraktijk in Tienen zoekt nieuwe collega

Groepspraktijk de Meendijk te Tienen (impulseo) zoekt derde collega om team te versterken en verder uit te breiden? Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in een bloeiende multidisciplinaire praktijk (recent volledig vernieuwd) met zeer diverse patiëntenpopulatie (reeds derde generatie huisartsen), waar u onmiddellijk kan beginnen zonder instapkosten in een volledig ingerichte praktijkruimte. Ruimte voor eigen inbreng in functioneren praktijk. Collegiale sfeer. Zeer centraal gelegen. Flexibel uurrooster. Secretariaat en online agenda. Voor verdere inlichtingen contacteer ons op het nr. 016418080.

Collega gezocht in Huisartsenpraktijk Steenhuffel

De praktijk bestaat uit 1 vaste huisarts en een Haio. Steenhuffel (Londerzeel) is een landelijke gemeente. De praktijk ligt in Impulseogebied. Er zijn 2 modern ingerichte kabinetten met aanwezigheid van een secretaresse elke voormiddag. Gebruik van CareConnect. Er wordt volledig op afspraak gewerkt via de online agenda. In de toekomst is er zeker mogelijkheid om samen te werken met paramedici in de praktijk. Praktijkomschrijving: gevarieerde patiëntenpopulatie, van zeer jong tot zeer oud, een ideale mix van acute en chronische pathologie. De weekendwacht wordt georganiseerd op de HAWP N16 te Puurs. Interesse? Bel naar 0495/894 826 of mail naar anlamberts@telenet.be.

Opstartende forfaitaire praktijk in 2610 Wilrijk zoekt collega’s

Wij willen een forfaitaire multidisciplinaire kleinschalige praktijk starten in 2610 Wilrijk (maximum 3 artsen, 2 verpleegkundigen en ondersteuning). Dit in de loop van 2020. We zoeken een tweede arts en een verpleegkundige die mee hun schouders willen zetten onder dit nieuwe uitdagende project. Heb je zin om er mee in te vliegen? Contacteer me op 0474/91.07.65 of jo.bernagie@live.be.

Zwangerschapsvervanging in Buizingen

Onze nieuwe praktijk te Buizingen is op zoek naar een fijne collega voor een zwangerschapsvervanging van maart tem mei 2020 (periode te bespreken). Zoek je een fijne werksfeer met enthousiaste collega's (4 huisartsen en één haio), toegankelijke gezondheidszorg voor een gevarieerde patiëntenpopulatie, halftijds secretariaat, online agenda, flexibele indeling dagen en uren, een recent gerenoveerd praktijkgebouw. Dichtbij openbaar vervoer, park, sportcentrum/zwembad. Neem dan gerust contact op via groepspraktijkbuizingen@gmail.com.

Enthousiaste collega gezocht voor groepspraktijk Groot-Bijgaarden

Multidisciplinaire groepspraktijk Doktoor in Groot-Bijgaarden zoekt 5de huisarts met mogelijkheid tot associatie vanaf 1/9/2020. 3 vaste artsen + HAIO. Zeer goede organisatie, alles op afspraak, voltijds secretariaat, EMD volledig op punt (Health One), modern nieuw praktijk gebouw. Weinig huisbezoeken en gevarieerde patiëntenpopulatie. Goed evenwicht werk/prive, weekwacht en wachtpost. Voor meer inlichtingen: Tel: 0486/966739, website www.doktoor.be en e-mail: luc@doktoor.be.

Enthousiaste collega gezocht in aangename groepspraktijk in Knokke

Praktijk: artsen-team: momenteel een team van 4 huisartsen en 1 Haio; nieuwbouwpraktijk sinds 11/2015, multidisciplinair: samenwerking op de praktijk met psychologe, diëtiste en personal coach; voltijds secretariaat: 4 secretaresses zorgen voor toegewijde organisatie en ondersteuning van de praktijk (management praktijk, telefoon, onthaal van de patiënten, ...); patiëntenpopulatie: zeer gevarieerde populatie met een fijne afwisseling tussen pediatrie, jongeren, jonge gezinnen, middelbare; leeftijd, geriatrische patiënten en toeristen. Organisatie: EMD: Care Connect; iedere voormiddag mogelijkheid tot vrije raadpleging, daarnaast alles op afspraak...; wachtpost: weekendwachten georganiseerd in wachtpost Brugge/Knokke gemiddeld 4/jaar.. weekwachten per regio. Contact-gegevens bij interesse: telefoon 0479/539713, website www.huisartsencentrumalbertstrand.be en e-mail: kirya.schrier@hotmail.com.

Huisartsenpraktijk te Tisselt zoekt vervanging voor zomer 2020

Jonge, dynamische huisartsenpraktijk te Tisselt (Willebroek) zoekt vervanging voor de maanden juni, juli en augustus 2020. Werkschema en voorwaarden zijn bespreekbaar. Moderne praktijk met twee consultatieruimtes, gevarieerde patiëntenpopulatie, EMD (HealthOne), consultaties enkel op afspraak (via online agendasysteem of telefonisch contact), georganiseerde week- en weekendwachtdienst. Neem alvast een kijkje op www.artsenpraktijkhethuis.be. Voor meer informatie: telefonisch contact (03 334 64 34) of e-mail nelederon@gmail.com.

Collega gezocht voor vervanging in Erps-Kwerps april tot juli 2020

Wij zijn een groeiende praktijk bestaande uit 3 huisartsen gelegen in Erps-Kwerps. In het kader van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een enthousiaste, halftijdse, collega vanaf 06/04/2020 tot en met 31/07/2020. Wat meer informatie over de praktijk: We werken enkel op afspraak. Het patiëntenpubliek is zeer gevarieerd zowel qua leeftijd, pathologie als achtergrond. Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. We maken gebruik van een elektronische agenda. We werken met Careconnect. Het uurrooster en de vrije momenten zijn bespreekbaar. Wachten hoeven niet overgenomen te worden. Interesse in deze vacature? Jolien Wevers Tel 027598293 Website: www.huisartsenquarebbe.be. Bij interesse graag mailen naar: huisartsenquarebbe@gmail.com.

Groepspraktijk Machelen zoekt nieuwe collega

Groepspraktijk Machelen zoekt nieuwe collega voor vervanging zwangerschapsverlof van maart 2020 tot mei 2020 met optie tot associatie. Onze praktijk bestaat uit 6 huisartsen waarvan 1 haio tot 31 augustus 2020. EMD Careconnect en online agenda van Sanmax-Doctena. Aangename samenwerking met handhaving van goede balans werk en prive. Gevarieerde patiëntenpopulatie. Impulseo? Graag 2-talig Nederlands/Frans? Agenda en dagindeling bespreekbaar. Website: www.groepspraktijkmachelen.be. Bij interesse graag mailen naar: groepspraktijk.machelen@skynet.be.

Vzw Geneeskunde voor het Volk Deurne zoekt huisarts

Wij zijn een jonge multidisciplinaire praktijk met 8 vaste huisartsen, 1 HAIO, 6 verpleegkundigen, 1 psycholoog en 1 diëtiste. De praktijk werkt in het forfaitsysteem en telt momenteel 4700 patiënten. Functieomschrijving: Huisartsgeneeskundige zorgen in een multidisciplinaire groepspraktijk; raadplegingen (voornamelijk) op afspraak en een beperkt aantal huisbezoeken; multidisciplinair overleg en wekelijkse teamvergadering; mogelijkheid om maatschappelijke en medisch kwaliteit bevorderende projecten te voeren; meedraaien in een fijn en enthousiast team en een dynamisch werkklimaat. Functievereisten: afgestudeerd huisarts (liefst geaccrediteerd); in staat om zelfstandig te werken met de nodige flexibiliteit; medisch werk volgens EBM en in multidisciplinaire context; goede communicatieve vaardigheden; teamspirit; zich kunnen vinden in de visie van Geneeskunde voor het Volk. Interesse? Neem contact op met: Dr. Heleen Aerts: heleen.aerts@gvhv.be of bel naar 0473/644808.

Vacature Praktijk Vossensteert (Brugge)

Wij zoeken een derde collega die als nieuwe copiloot mee wil werken aan de verdere groei van de praktijk. Concreet zoeken we een arts die minstens deeltijds aan de slag kan gaan in onze duopraktijk en die wil samenwerken om de visie van de praktijk verder te helpen verwezenlijken. Praktijk Vossensteert is 30 jaar jong, oorspronkelijk opgericht door Dr. Jan MC Ampe. Wij bieden een leuke werkomgeving met fijne patiënten in de groene rand van Brugge (Sint-Kruis/Assebroek). Raadplegingen enkel na afspraak. De praktijk beschikt over een secretariaat en is gelegen in de wachtregio van de huisartsenwachtpost in het AZ Sint-Jan in Brugge. Onze senior-arts is in landingsmodus, met enkel nog raadplegingen in de voormiddag. Dit biedt een nieuwe collega heel wat ruimte om te groeien. Wij werken met het programma Careconnect. Het (online) afsprakensysteem is Sanmax (Doctena). Interesse? Contacteer Yen Deledicque indien u meer informatie wenst: yen.deledicque@telenet.be.

Huisarts gezocht voor vervanging/overname solopraktijk in Kuringen

Functie omschrijving: vervanging / overname solopraktijk wegens ernstige ziekte huisarts, er is in eerste instantie vervanging nodig voor langere tijd en zeker met optie van overname. Over de praktijk: de praktijk is gunstig gelegen te Kuringen (Hasselt) met eigen parking voor de deur, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Mogelijkheid om als duo te starten! De regio heeft extra huisartsen nodig er is nog veel potentieel! Wachtdienstregeling en werktijden: Er is een vlotte weekwachtdienst: startend van 19:00-08:00 in een beurtrol van 3x maximum / maand. Spreekuren enkel op afspraak en huisbezoeken worden zoveel mogelijk beperkt. EMD care connect en online agendasysteem Doctena met telefonische ondersteuning indien gewenst van secretariaat. Adres: dokterspraktijk Vanderzande BV BVBA, Overdemersrtaat 30 in 3511 Kuringen. Interesse in deze vacature? Benjamin Vanderzande, Tel +32468161925 of e-mail info@doktervanderzande.be.

CLB-arts gezocht in Oostende

Als CLB-arts maak je deel uit van het medisch team, dat instaat voor de medische consulten en de vaccinaties. Daarnaast werk je samen met het multidisciplinair team (arts, paramedisch werker, psycho-pedagogisch consulent/werker en maatschappelijk werker). Je staat samen met je teamleden in voor de leerlingenbegeleiding binnen een waaier van scholen en vervult een draaischijffunctie naar externe hulpverlening. Tewerkstelling: Oostende. Vacature: https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/59651949/clb-arts.

Er is een plaatsje vrij als huisarts in Wijchmaal-Peer

Wat zoek jij eigenlijk ? Dat willen wij graag weten. De job van je leven of slechts voor een tijdje ? Workaholic of tijd voor het gezin ? Veel verantwoordelijkheid of net wat minder ? Part-time of full-time ? Huisarts combineren met andere interesses ? Hier is alles mogelijk en bespreekbaar. Nieuwsgierig geworden ? Neem dan snel contact en kom eens kijken en babbelen. Contactgegevens : Kathleen Kwanten, St trudostraat 3 b 1 in 3990 wijchmaal Peer, Email: kwanten.kathleen@telenet.be. Ik zoek een nieuwe enthousiaste collega voor onze netwerkpraktijk (4 artsen) in Wijchmaal Peer vanaf sept 2019. Wegens reorganisatie van onze netwerkpraktijk en recent vertrek van een collega in de buurt, zoek ik een nieuwe toffe collega om mee samen te werken en de workload te delen. Zeer gevarieerde patiëntenpopulatie met gevarieerde pathologie - landelijk - Deeltijds - voltijds alles is bespreekbaar. Aangename werksfeer met veel ruimte tot overleg. Mijn stokpaardje = goede work / life balance - de nodige vakantietijd en vrije tijd (bv vrije dag) allemaal bespreekbaar. Tijd en ruimte voor andere interesses (zelf burgerarts bij defensie (lucht en ruimtevaartgeneeskunde) en staco) EMD - secretariaat - HAIO - 3 kabinetten - goed uitgeruste werkomgeving - werken op afspraak met online afspraaksysteem of telefonisch via secretariaat.

UGP artsenpraktijk zoekt enthousiaste huisarts om het team te versterken

UGP artsenpraktijk (Oudergem-Etterbeek) zoekt enthousiaste huisarts om het team te versterken. Wij bieden: Uurrooster in overleg met team; Goede balans werk-prive; Voltijds secretariaat; Careconnect als EMD; Alles op afspraak via online agenda tool; Jonge, diverse patiëntenpopulatie; Collega's met diverse ervaringen/interesses altijd bereid tot overleg; Wij zoeken: Enthousiaste huisarts, die graag in teamverband werkt met interesse voor onderzoek/studies/opleiden stagiairs. Iemand die Brussel en zijn diverse inwoners een warm hart toedraagt. Contact: hanne.desmet.km@gmail.com.

Overname duopraktijk in Maldegem

Landelijk gelegen, impulseogebied, door 1 of 2 do huisartsen wegens pensioenleeftijd, deze zomer of najaar, praktijkruimte te gebruiken , woning kopen zeker niet nodig, gedigitaliseerd: windoc abonnement ongeveer 1000 euro per jaar, dubbele praktijkruimte, weekend huisartsenwachtpost in AZ Alma Eeklo, introductie en begeleiding bij start kan zeker gebeuren. Gemoedelijk clienteel. Geinteresseerden mogen contact opnemen via telefoon 0486/293.160 of e-mail maere.kathleen@telenet.be.

Groepspraktijk te Zoutleeuw zoekt vervanging vanaf 1 sept 2019

Wegens zwangerschap voor periode 1/09/2019 tot 30/11/2019. Vroeger of later starten is mogelijk. Ook half-time vervanging is bespreekbaar, alle hulp is welkom. Praktijk gelegen in het landelijke Budingen, tussen Tienen, Sint-Truiden en Diest (+-40min van Leuven) Wat bieden wij? Moderne, goed uitgeruste praktijk met 3 artsen. Wegens landelijk karakter zeer gevarieerd patiëntenbestand (van pasgeborenen tot hoogbejaard) en tevens kans tot gevarieerde problematiek (tevens kleine heelkunde, gynaecologie, chronische pathologie) zonder parkeerproblemen of files. Fijne samenwerking met veel ruimte voor overleg. Wij werken enkel op afspraak (online agenda). Continu telesecretariaat. EMD = careconnect. Geen wachtdiensten. Minimum aan kosten. Neem gerust een kijkje op http://www.huisartsenpraktijkbudingen.be. Geinteresseerden mogen contact opnemen via telefoon 0498/46.56.79 of e-mail info@huisartsenpraktijkbudingen.be.

Vervanging gezocht in groepspraktijk te Oostkamp (Brugge)

Wij zijn een dynamische groepspraktijk met drie vaste artsen die op zoek zijn naar een vervangende huisarts voor de periode augustus - november 2019. Ook kortere periodes zijn bespreekbaar, evenals vrije namiddag en uurrooster. Wij werken vanaf deze zomer in een volledig nieuw praktijksgebouw met alle nodige moderne faciliteiten en een praktijkverpleegkundige. De vervangende arts heeft dan ook zijn eigen kabinet. Alle consultaties zijn op afspraak. We werken met een online boekingssysteem en als EMD met CareConnect. Onze praktijk heeft eigen parking en is vlot bereikbaar gezien gelegen aan de afrit E40. Op lange termijn eventueel mogelijkheid tot proefcontract/associatie. Bij interesse of vragen, twijfel niet om contact op te nemen via 050823770 of e-mail couckelisa@hotmail.com

Vacature huisarts Wijkgezondheidscentrum in Oostende

Het wijkgezondheidscentrum het Voorland vzw in Oostende zoekt een erkend huisarts, voor onbepaalde duur, voltijds of deeltijds. De huisartsen werken in een multidisciplinair team van verpleegkundige, vroedvrouw, psycholoog en administratieve medewerker. Wij bieden en bediende contract van onbepaalde duur met start op 1 september 2019. Verloning binnen paritair comite 330. Mail je motivatiebrief en cv naar wgc.hetvoorland@gmail.com Voor meer info kan je terecht bij Roos De Venter, 0494 14 20 41.

Groepspraktijk Merchtem zoekt vervanging en mogelijkheid tot associatie

Wij zijn een dynamische groepspraktijk (5 huisartsen, 1 HAIO, deeltijdse praktijkassistente, diëtiste) op zoek naar een voltijdse vervanging voor een van de huisartsen omwille van zwangerschapsverlof. Periode: vanaf 1 maart 2019 gedurende minimum drie maanden. Wachten hoeven niet overgenomen te worden. Onze praktijk is modern, met een gevarieerde patiëntenpopulatie, de consultaties zijn volledig op afspraak, het aantal huisbezoeken wordt beperkt, verschillende technische aktes zijn mogelijk (EKG, spirometrie, kleine heelkunde) en er wordt zoveel mogelijk digitaal gewerkt (praktijkwebsite, online afspakensysteem, EMD, gebruik efacturatie systeem etc.). Tevens is er een georganiseerde weekwacht en een wachtpost in het weekend. Tenslotte is er de mogelijkheid om langer deeltijds/voltijds vervanging te doen of permanent te associeren in de toekomst. Heb je zin om ons team te versterken of heb je graag meer informatie? Laat dan zeker iets weten per telefoon 0495 82 02 42 of email: groepspraktijkmerchtem@skynet.be of website https://www.groepspraktijkmerchtem.be. .

Vervanging gezocht in Brugge

Huisartsenpraktijk De R.in.G uit Brugge is op zoek naar een vervangende huisarts voor de periode april tot oktober 2019, maar deze periode is bespreekbaar. Wij zijn een dynamische praktijk met een full time secretariaat, 4 bevlogen huisartsen en 1 talentvolle en betrouwbare HAIO. We werken grotendeels op afspraak. Er is een vaste vrije middag en vrije avond voorzien per arts. Werkschema is bespreekbaar. We werken met care connect, een zeer gebruiksvriendelijk programma. Een eventuele mogelijkheid tot langere samenwerking kan aan bod komen. Hebben we U kunnen warm maken om bij ons een vervanging te komen doen, kom gerust eens langs of neem contact met dominique.saint.guilain@telenet.be.

Huisarts gezocht in hartje Brussel

Boeiende en bloeiende groepspraktijk in hartje Brussel zoekt enthousiaste collega om collega die eind 2019 / begin 2020 met pensioen gaat te vervangen. Raadpleging op afspraak. Telefonische ondersteuning door telesecretariaat. Praktijk ligt in impulseo-gebied. EMD aanwezig. Huisartsenwachtpost. Bereikbaar met openbaar vervoer. Inloopperiode te bespreken. Vervangingen al mogelijk vanaf 1/2019. Voor inlichtingen /afspraken mailen naar lievevb2@gmail.com.

Huisarts gezocht in Tervuren

Groepspraktijk in Tervuren zoekt vervanging vanaf maart 2019. Tegelijk zijn we ook geinteresseerd in een associatie vanaf augustus/september 2019. Een opportuniteit voor zowel huisartsen-vervangers als afstuderende HAIOs dus. Onze praktijk bestaat uit 4 huisartsen en een part-time secretaresse. We beschikken verder over een online agenda systeem en we werken met een EMD (CareConnect). Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Er is een zeer aangename en collegiale sfeer. Bij interesse of vragen mail gerust naar anmertens1@hotmail.com of bel 02/7675927 of surf naar http://www.hadelinde.net.

Huisarts voor vervanging gezocht in Malderen

Dynamische, jonge groepspraktijk met huisartsen te Malderen (regio Londerzeel - Dendermonde) is op zoek naar een huisarts voor een vervanging. We werken alleen op afspraak en huisbezoeken proberen we te beperken. Onze secretaresse is er in de voormiddag. Je uren zijn zeker bespreekbaar. Bij enthousiasme langs beide zijden zeker mogelijkheid tot associatie achteraf. Laat zeker iets weten op het nummer 0472404669 of freyadb@hotmail.com.

Groepspraktijk in Heist-op-den-Berg zoekt vervanging

Multidisciplinaire groepspraktijk in Heist-op-den-Berg zoekt vervanging van april tem juli 2019 owv zwangerschapsverlof. Wij hebben een part-time secretaresse, werken volledig op afspraak, en beschikken over een online agenda systeem en EMD (windoc). Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Onze praktijk werd recent opgericht door 3 huisartsen uit de regio. Je beschikt over een eigen praktijkruimte in een gloednieuw gebouw. Er is een zeer aangename en collegiale sfeer en bovendien wordt ons team vervoegd door enkele paramedici (psychologe, diëtiste, vroedvrouwen). Wij zoeken bij voorkeur een voltijdse of deeltijdse vervanging. Eventuele associatie nadien is mogelijk bij interesse van beide partijen. Neem alvast een kijkje op onze website www.depraktijk.be. Bij interesse of vragen mail gerust naar depraktijkheist@gmail.com of bel 015/49 99 80.

Huisartsenpraktijk te Steenhuffel (Londerzeel) zoekt collega

De praktijk bestaat momenteel uit 1 vaste huisarts en een Haio. Wegens toenemend aantal patiënten en naderende pensioneringen van collega's in de buurt, ben ik op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. Verdere uitbreiding van de praktijk (diëtiste, psycholoog,...) is zeker bespreekbaar. De praktijk ligt in Impulseogebied. Praktijkomschrijving: gevarieerde patiëntenpopulatie, CareConnect, volledig op afspraak via online-agenda of telesecretariaat. Er is een georganiseerde weekwacht en een wachtpost in het weekend. Wil je meer info? anlamberts@telenet.be of 0495/894 826.

WGC De Wille zoekt nieuwe collega in Willebroek

Wijkgezondheidscentrum De Wille biedt toegankelijke en wijkgerichte eerstelijnsgezondheidszorg aan inwoners van heel Willebroek. Wij zijn op zoek naar een tweede arts om samen met onze arts en verpleegkundige/maatschappelijk werkster deel uit te maken van een multidisciplinair team. In het centrum werken de artsen samen met een verpleegkundige/ maatschappelijk werkster. Er is een voltijds onthaal aanwezig om telefoons aan te nemen, afspraken in te boeken en patiënten te verwelkomen. Het centrum werkt met het forfaitaire betalingssysteem. In afwachting van een vaste collega voor 19 u in de week vanaf 01/01/2019 is een vervangarts voor 1, enkele maanden of een jaar ook welkom! Interesse of vragen: Elke.de.groot@wgcdewille.be of www.wijkgezondheidscentrumdewille.be of 03/500.50.12.

Duopraktijk zoekt nieuwe collega in Vollezele

Wij zoeken een enthousiaste derde collega in onze duopraktijk in het hartje van het Pajottenland. Wij zijn volledig geinformatiseerd, hebben een secretariaat met bediende, week en weekendwacht en starten binnenkort met de bouw van een gloednieuwe praktijk. Elke vorm van samenwerken is bespreekbaar. Neem zeker eens contact op met ons: Dr. Paul Menschaert, Dr. Wini Caers, Ninoofsesteenweg 41 in Vollezele of bel 054/567080 of bezoek de website www.dr-caers-menschaert.be.

Centrum arts gezocht voor het OC Klein Kasteeltje te Brussel

Het doel van de functie: Het organiseren van dagelijkse eerstelijnszorgen ten bate van de centrumbewoners en het bewaken van de algemene gezondheidssituatie binnen het centrum, met bijzondere aandacht voor de specificiteit en de medische kwetsbaarheden van de doelgroep, zodat een kwalitatief preventief en curatief zorgaanbod gegarandeerd wordt. Solliciteren kan tot 8/8/2018 via https://www.fedasil.be/nl/jobs/centrumarts-mvx.

Huisarts gaat met pensioen en zoekt opvolger

Huisarts stopt met praktijk wegens pensionering en zoekt opvolger: u bent avontuurlijk, leeft graag in een rustige mooie bosrijke omgeving, u kiest voor vrijheid, geen stress, geen lawaai en geen files, dan is dit misschien iets voor u: u kan uw werk zelf indelen, enkel raadplegingen op afspraak, geen huisbezoeken. aangename gevarieerde patiëntenpopulatie, een volledig ingerichte praktijkruimte kan ter beschikking gesteld worden om te starten, kostenlose overname patiëntenbestand, indien gewenst tijdelijke samenwerking; alles is bespreekbaar. Praktijk is gelegen in impulseogebied, duo-praktijk is ook mogelijk, startdatum is bespreekbaar. Indien u interesse heeft, graag contact opnemen via gsm 0475/803214.

Basilic Medical Center zoekt voltijdse huisarts

De Basilic Medical Center is een praktijk met 3 huisartsen, een kine, een psycholoog en een pedicure. We maken ook een deel uit van IATROS, die een netwerkpraktijk is, waardoor we elkaar vervangen voor oa de praktijkwachten in de week. Binnenkort gaan we een praktijkassistent aanwerven. Profiel van de arts: Erkend geaccrediteerd huisarts zijn; Nederlandstalig met goede kennis van Frans en Engels; Communicatief getraind rond consultatievoering; Open geest naar andere culturen en kansengroepen; Bereidheid tot samenwerking met andere (medische) disciplines; Aandacht voor een evenwicht tussen werk en prive; Interesse voor bejaardenzorg en psychogeriatrie is een pluspunt. Ons aanbod: Naast een praktijkruimte is er de intentie om werk te delen met de nieuwe collega. Taken en verantwoordelijkheden: Verzorgen van consultaties en huisbezoeken; Informeren en ondersteunen van de patiënten; Verzekeren van continuiteit en de kwaliteit van de interdisciplinaire zorgverlening; Uitvoeren van administratieve patiëntgebonden taken; Registratie en bijhouden medische dossiers in Careconnect. Contact: 02/420.38.00 of rondenbos@gmail.com.

Huisartsenpraktijk te Oostende zoekt collega

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) om ons team te versterken. Onze troeven zijn: voltijds secretariaat, ruime en moderne praktijk, EMD: Care Connect, online afsprakensysteem, goed georganiseerde wachtdienst met wachtpost, Impulseo en aandacht voor work-life balance. Interesse? Heb je nog vragen of wil je kennis maken? Stuur dan gerust een mailtje naar praktijkaanzee@gmail.com.

Associatie in Ichtegem

Uitbollende huisarts solist 72 jaar Ichtegem, zoekt associatie met zicht op overname praktijk en later ev ook woning. Graag gemotiveerde collega, EBM-minded. Beperkte maar trouwe vnl oudere patiëntele. Daarnaast zeer diverse activiteiten: sport- en verzekeringsgeneeskunde. Kansen: Uitbouw van eigen patiëntele met vnl ook jonger publiek. Praktijk volledig uitgerust. Geen overnamekosten. Relatieve nood aan bijkomende huisartsen in de regio, mede door verouderende huisartenpopulatie. Rustige semi-rurale streek met goede infrastructuur en verbindingen. Contact e-mail naar m.geeraert@hotmail.com of bel naar 051/589354.

Vervanging gezocht in Halle

Vernieuwde groepspraktijk Huisartsenpraktijk Huizingen (Regio Halle, Vlaams-Brabant) zoekt vervanging voor de periode november 2018 tot maart 2019. Goed georganiseerde, dynamische, jonge huisartsenpraktijk waar gestreefd wordt naar goede work-life balance. Nieuw praktijkgebouw, met mogelijkheid tot eigen consultatieruimte. Impulseo-gebied. Consultaties volledig op afspraak, online agenda. Beperkt aantal huisbezoeken. EMD CareConnect. Secretariaat aanwezig. Deel van netwerkpraktijk. Goed georganiseerde Huisartsenkring Zennevallei met Wachtpost. Werkindeling in onderling overleg te bepalen. Kortere of langere periode is bespreekbaar, ook sneller starten is mogelijk. Heb jij zin om ons team te versterken of wil je meer info? Aarzel niet ons te contacteren. Bezoek de website http://www.haph.be of e-mail naar marlies_lories@hotmail.com of haphuizingen@gmail.com of telefoneer naar 02/356.05.59 of 0473/71.22.68.

Buurtgezondheidscentrum zoeken versterking voor het artsenteam

Buurtgezondheidscentrum Althea te Genk en Zenia te Opglabbeek groeien en zijn op zoek naar versterking voor het artsenteam. We zijn op zoek naar een ENTHOUSIASTE HUISARTS in dienstverband. De centra bestaan uit een multidisciplinair team (artsen, verpleegkundigen, kinesisten, maatschappelijk werk en onthaalmedewerkers) die volgens het forfaitair betalingssysteem werken. Voor meer informatie over onze werking en een uitgebreide vacature: http://www.bgc-althea.be Interesse of vragen? Gelieve uw uitgebreide cv en motivatiebrief te bezorgen aan Anna Maltezis bij voorkeur via e-mail: anna.maltezis@bgc-althea.be. of bel naar 089/38.21.35 en vragen naar Anna.

Groepspraktijk zoekt vervanging wegens zwangerschapsverlof

Moderne, volledig geautomatiseerde groepspraktijk te Oostrozebeke zoekt vervanger vanaf 1 augustus tot 30 september. Uren te bespreken. Contact via telefoon 0475/623502.

Vacature voor een huisarts in Retie

De drie huisartsen, en de HAIO, van de N8R+ praktijk in Retie willen graag eenn of twee enthousiaste huisartsen ( M/V ) in de groep verwelkomen. In dit Impulseo-gebied kan de jonge collega voltijds of deeltijds aan de slag. Het nieuwe praktijkgebouw is mooi, praktisch en goed uitgerust. De artsen werken met CareConnect en op afspraak, via Sanmax+online, volgens een zelf te bepalen planning, en gesteund door een fulltime secretariaat en baliefunctie. Aan N8R+ zijn drie verpleegkundigen verbonden en er werken ook een psychologe, een orthopedist en gynaecologen. De weekendwachten lopen via de lokale wachtpost Regio Turnhout ( Blairon ) en de weekwachten verlopen samen met de 12 Desselse huisartsen. Contact kan via e-mail naar griet@huisartsen-n8r.be.

Vervanging gezocht te Ninove (Denderwindeke)

Wij zijn op zoek naar een (deeltijds/voltijdse) vervangingsarts van begin/midden augustus tot eind oktober 2018 (kortere/langere periode bespreekbaar) wegens zwangerschapsverlof. Wij zijn een groepspraktijk met drie voltijds werkende artsen, de huisbezoeken zijn beperkt, eerder jonge patiëntenpopulatie, 15 a 25 contacten per dag, de wachten dienen niet te worden overgenomen. Er is geen secretariaat, maar wel een online-afsprakensysteem ( http://www.drgallesunaert.be ) waarbij de dagdelen/uren vrij te bespreken en bepalen zijn. Bij interesse graag contact telefonisch op het nummer 0474/756411 of via e-mail anne.sunaert@hotmail.com. Antwoord verzekerd!

Medisch Huis van het Oude Molenbeek zoekt een huisarts

Voor een voltijdse betrekking vanaf 1/9/2018. Het is een wijksgezondheidscentrum in een multiculture buurt met lage drempelgeneeskunde en met oog voor preventie onder vorm van gezondheid voor iedereen (sante communautaire). De ploeg bestaat uit huisartsen, kinesitherapeuten, verpleegkundigen, sociaal assistent, gerant, mensen voor het onthaal. Frans is de voertaal, NL is zeker nuttig en Engels een pluspunt. Forfaitair systeem. Gemotiveerd CV sturen naar Dr Yvan Kindt via e-mail Ykindt@hotmail.com of Vier-Windenstraat 68A 1080 Brussel (tel. 0473/666783).

Vacature huisarts (voltijds/deeltijds) Gezondheidscentrum Sirona vzw

Wij zoeken een jonge of ervaren geaccrediteerd huisarts, die kiest voor interdisciplinaire samenwerking in het forfaitaire systeem. Je takenpakket als huisarts bij Gezondheidscentrum Sirona: - Je verzorgt patiëntencontacten in het gezondheidscentrum van A tot Z. Onze raadplegingen gebeuren uitsluitend op afspraak. - Huisbezoeken bij minder mobiele patiënten horen bij goede zorgen, maar worden tot het nodige minimum beperkt. - Je neemt deel aan gezamenlijk en interdisciplinair overleg rond patiënten en medisch beleid - Samen met de collegas van het centrum engageer je je om onze zorg te verbreden en te verdiepen, bv. door het uitwerken van gezondheidsbevorderende projecten. - Je draait mee in de wachtkring GAOZ voor georganiseerde weekendwachten. Weekwachten op praktijkniveau worden in een collegiale beurtrol waargenomen - Je werkt binnen ons centrum volgens het forfaitaire betalingssysteem. Combinatie met tarificatie volgens de prestatiegeneeskunde is niet mogelijk. Geïnteresseerd, meer info of kennismaking nodig? Contacteer onze praktijkcoordinator: heidiwouters@sironavzw.be

Werkaanbiedingen voor praktijkassistenten

©2005-2020 • Vakgroep Huisartsgeneeskunde • Vrije Universiteit Brussel • Laarbeeklaan 103 • 1090 Brussel-Jette
Tel.: +32 2 477.43.11 • Fax.: +32 2 477.43.01 • huisarts@vub.ac.be