Vrije Universiteit Brussel


Werkaanbiedingen voor huisartsen

WGC De Wille zoekt nieuwe collega in Willebroek

Wijkgezondheidscentrum De Wille biedt toegankelijke en wijkgerichte eerstelijnsgezondheidszorg aan inwoners van heel Willebroek. Wij zijn op zoek naar een tweede arts om samen met onze arts en verpleegkundige/maatschappelijk werkster deel uit te maken van een multidisciplinair team. In het centrum werken de artsen samen met een verpleegkundige/ maatschappelijk werkster. Er is een voltijds onthaal aanwezig om telefoons aan te nemen, afspraken in te boeken en patienten te verwelkomen. Het centrum werkt met het forfaitaire betalingssysteem. In afwachting van een vaste collega voor 19 u in de week vanaf 01/01/2019 is een vervangarts voor 1, enkele maanden of een jaar ook welkom! Interesse of vragen: Elke.de.groot@wgcdewille.be of www.wijkgezondheidscentrumdewille.be of 03/500.50.12.

Duopraktijk zoekt nieuwe collega in Vollezele

Wij zoeken een enthousiaste derde collega in onze duopraktijk in het hartje van het Pajottenland. Wij zijn volledig geinformatiseerd, hebben een secretariaat met bediende, week en weekendwacht en starten binnenkort met de bouw van een gloednieuwe praktijk. Elke vorm van samenwerken is bespreekbaar. Neem zeker eens contact op met ons: Dr. Paul Menschaert, Dr. Wini Caers, Ninoofsesteenweg 41 in Vollezele of bel 054/567080 of bezoek de website www.dr-caers-menschaert.be.

Centrum arts gezocht voor het OC Klein Kasteeltje te Brussel

Het doel van de functie: Het organiseren van dagelijkse eerstelijnszorgen ten bate van de centrumbewoners en het bewaken van de algemene gezondheidssituatie binnen het centrum, met bijzondere aandacht voor de specificiteit en de medische kwetsbaarheden van de doelgroep, zodat een kwalitatief preventief en curatief zorgaanbod gegarandeerd wordt. Solliciteren kan tot 8/8/2018 via https://www.fedasil.be/nl/jobs/centrumarts-mvx.

Huisarts gaat met pensioen en zoekt opvolger

Huisarts stopt met praktijk wegens pensionering en zoekt opvolger: u bent avontuurlijk, leeft graag in een rustige mooie bosrijke omgeving, u kiest voor vrijheid, geen stress, geen lawaai en geen files, dan is dit misschien iets voor u: u kan uw werk zelf indelen, enkel raadplegingen op afspraak, geen huisbezoeken. aangename gevarieerde patientenpopulatie, een volledig ingerichte praktijkruimte kan ter beschikking gesteld worden om te starten, kostenlose overname patientenbestand, indien gewenst tijdelijke samenwerking; alles is bespreekbaar. Praktijk is gelegen in impulseogebied, duo-praktijk is ook mogelijk, startdatum is bespreekbaar. Indien u interesse heeft, graag contact opnemen via gsm 0475/803214.

Basilic Medical Center zoekt voltijdse huisarts

De Basilic Medical Center is een praktijk met 3 huisartsen, een kine, een psycholoog en een pedicure. We maken ook een deel uit van IATROS, die een netwerkpraktijk is, waardoor we elkaar vervangen voor oa de praktijkwachten in de week. Binnenkort gaan we een praktijkassistent aanwerven. Profiel van de arts: Erkend geaccrediteerd huisarts zijn; Nederlandstalig met goede kennis van Frans en Engels; Communicatief getraind rond consultatievoering; Open geest naar andere culturen en kansengroepen; Bereidheid tot samenwerking met andere (medische) disciplines; Aandacht voor een evenwicht tussen werk en prive; Interesse voor bejaardenzorg en psychogeriatrie is een pluspunt. Ons aanbod: Naast een praktijkruimte is er de intentie om werk te delen met de nieuwe collega. Taken en verantwoordelijkheden: Verzorgen van consultaties en huisbezoeken; Informeren en ondersteunen van de patienten; Verzekeren van continuiteit en de kwaliteit van de interdisciplinaire zorgverlening; Uitvoeren van administratieve patientgebonden taken; Registratie en bijhouden medische dossiers in Careconnect. Contact: 02/420.38.00 of rondenbos@gmail.com.

Huisartsenpraktijk te Oostende zoekt collega

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) om ons team te versterken. Onze troeven zijn: voltijds secretariaat, ruime en moderne praktijk, EMD: Care Connect, online afsprakensysteem, goed georganiseerde wachtdienst met wachtpost, Impulseo en aandacht voor work-life balance. Interesse? Heb je nog vragen of wil je kennis maken? Stuur dan gerust een mailtje naar praktijkaanzee@gmail.com.

Associatie in Ichtegem

Uitbollende huisarts solist 72 jaar Ichtegem, zoekt associatie met zicht op overname praktijk en later ev ook woning. Graag gemotiveerde collega, EBM-minded. Beperkte maar trouwe vnl oudere patientele. Daarnaast zeer diverse activiteiten: sport- en verzekeringsgeneeskunde. Kansen: Uitbouw van eigen patientele met vnl ook jonger publiek. Praktijk volledig uitgerust. Geen overnamekosten. Relatieve nood aan bijkomende huisartsen in de regio, mede door verouderende huisartenpopulatie. Rustige semi-rurale streek met goede infrastructuur en verbindingen. Contact e-mail naar m.geeraert@hotmail.com of bel naar 051/589354.

Vervanging gezocht in Halle

Vernieuwde groepspraktijk Huisartsenpraktijk Huizingen (Regio Halle, Vlaams-Brabant) zoekt vervanging voor de periode november 2018 tot maart 2019. Goed georganiseerde, dynamische, jonge huisartsenpraktijk waar gestreefd wordt naar goede work-life balance. Nieuw praktijkgebouw, met mogelijkheid tot eigen consultatieruimte. Impulseo-gebied. Consultaties volledig op afspraak, online agenda. Beperkt aantal huisbezoeken. EMD CareConnect. Secretariaat aanwezig. Deel van netwerkpraktijk. Goed georganiseerde Huisartsenkring Zennevallei met Wachtpost. Werkindeling in onderling overleg te bepalen. Kortere of langere periode is bespreekbaar, ook sneller starten is mogelijk. Heb jij zin om ons team te versterken of wil je meer info? Aarzel niet ons te contacteren. Bezoek de website http://www.haph.be of e-mail naar marlies_lories@hotmail.com of haphuizingen@gmail.com of telefoneer naar 02/356.05.59 of 0473/71.22.68.

Buurtgezondheidscentrum zoeken versterking voor het artsenteam

Buurtgezondheidscentrum Althea te Genk en Zenia te Opglabbeek groeien en zijn op zoek naar versterking voor het artsenteam. We zijn op zoek naar een ENTHOUSIASTE HUISARTS in dienstverband. De centra bestaan uit een multidisciplinair team (artsen, verpleegkundigen, kinesisten, maatschappelijk werk en onthaalmedewerkers) die volgens het forfaitair betalingssysteem werken. Voor meer informatie over onze werking en een uitgebreide vacature: http://www.bgc-althea.be Interesse of vragen? Gelieve uw uitgebreide cv en motivatiebrief te bezorgen aan Anna Maltezis bij voorkeur via e-mail: anna.maltezis@bgc-althea.be. of bel naar 089/38.21.35 en vragen naar Anna.

Groepspraktijk zoekt vervanging wegens zwangerschapsverlof

Moderne, volledig geautomatiseerde groepspraktijk te Oostrozebeke zoekt vervanger vanaf 1 augustus tot 30 september. Uren te bespreken. Contact via telefoon 0475/623502.

Vacature voor een huisarts in Retie

De drie huisartsen, en de HAIO, van de N8R+ praktijk in Retie willen graag eenn of twee enthousiaste huisartsen ( M/V ) in de groep verwelkomen. In dit Impulseo-gebied kan de jonge collega voltijds of deeltijds aan de slag. Het nieuwe praktijkgebouw is mooi, praktisch en goed uitgerust. De artsen werken met CareConnect en op afspraak, via Sanmax+online, volgens een zelf te bepalen planning, en gesteund door een fulltime secretariaat en baliefunctie. Aan N8R+ zijn drie verpleegkundigen verbonden en er werken ook een psychologe, een orthopedist en gynaecologen. De weekendwachten lopen via de lokale wachtpost Regio Turnhout ( Blairon ) en de weekwachten verlopen samen met de 12 Desselse huisartsen. Contact kan via e-mail naar griet@huisartsen-n8r.be.

Vervanging gezocht te Ninove (Denderwindeke)

Wij zijn op zoek naar een (deeltijds/voltijdse) vervangingsarts van begin/midden augustus tot eind oktober 2018 (kortere/langere periode bespreekbaar) wegens zwangerschapsverlof. Wij zijn een groepspraktijk met drie voltijds werkende artsen, de huisbezoeken zijn beperkt, eerder jonge patientenpopulatie, 15 a 25 contacten per dag, de wachten dienen niet te worden overgenomen. Er is geen secretariaat, maar wel een online-afsprakensysteem ( http://www.drgallesunaert.be ) waarbij de dagdelen/uren vrij te bespreken en bepalen zijn. Bij interesse graag contact telefonisch op het nummer 0474/756411 of via e-mail anne.sunaert@hotmail.com. Antwoord verzekerd!

Medisch Huis van het Oude Molenbeek zoekt een huisarts

Voor een voltijdse betrekking vanaf 1/9/2018. Het is een wijksgezondheidscentrum in een multiculture buurt met lage drempelgeneeskunde en met oog voor preventie onder vorm van gezondheid voor iedereen (sante communautaire). De ploeg bestaat uit huisartsen, kinesitherapeuten, verpleegkundigen, sociaal assistent, gerant, mensen voor het onthaal. Frans is de voertaal, NL is zeker nuttig en Engels een pluspunt. Forfaitair systeem. Gemotiveerd CV sturen naar Dr Yvan Kindt via e-mail Ykindt@hotmail.com of Vier-Windenstraat 68A 1080 Brussel (tel. 0473/666783).

Vacature huisarts (voltijds/deeltijds) Gezondheidscentrum Sirona vzw

Wij zoeken een jonge of ervaren geaccrediteerd huisarts, die kiest voor interdisciplinaire samenwerking in het forfaitaire systeem. Je takenpakket als huisarts bij Gezondheidscentrum Sirona: - Je verzorgt patiëntencontacten in het gezondheidscentrum van A tot Z. Onze raadplegingen gebeuren uitsluitend op afspraak. - Huisbezoeken bij minder mobiele patienten horen bij goede zorgen, maar worden tot het nodige minimum beperkt. - Je neemt deel aan gezamenlijk en interdisciplinair overleg rond patienten en medisch beleid - Samen met de collegas van het centrum engageer je je om onze zorg te verbreden en te verdiepen, bv. door het uitwerken van gezondheidsbevorderende projecten. - Je draait mee in de wachtkring GAOZ voor georganiseerde weekendwachten. Weekwachten op praktijkniveau worden in een collegiale beurtrol waargenomen - Je werkt binnen ons centrum volgens het forfaitaire betalingssysteem. Combinatie met tarificatie volgens de prestatiegeneeskunde is niet mogelijk. Geïnteresseerd, meer info of kennismaking nodig? Contacteer onze praktijkcoordinator: heidiwouters@sironavzw.be

Groepspraktijk in Jette zoekt vervanging wegens zwangerschapsverlof

Van eind oktober 2018 t.e.m. eind maart 2019. De start en einddatum zijn bespreekbaar. Boeiende groepspraktijk met 5 huisartsen en 1 praktijkassistente. Diverse patientenpopulatie van 0 t.e.m. 100 jaar. Noties van Frans is een must (ideaal om eventueel Frans bij te schaven). Weinig huisbezoeken. Afspraken via een online agenda systeem en (tele)secretariaat. We werken met Careconnect en alle consultaties zijn op afspraak. Veel aandacht voor prive-werkbalans met 1 dag vrij in de week (ruimte voor opleidingen, andere activiteiten, gezin,...). Uren bespreekbaar. Interesse? melissa@doktersjette.be

Ghapro zoekt een tijdelijke arts (m/v/t)

Ghapro vzw biedt gratis en anoniem seksuele gezondheidszorg en sociale hulp aan sekswerkers. Preventieve gezondheidszorg vormt de kern van onze medische opdracht, daarnaast werken we ook curatief. Onze sociale hulpverlening biedt ondersteuning op verschillende levensdomeinen. Opdracht van de arts deeltijds voor juni/juli/aug 2018: Je biedt medische consultatie aan in het gezondheidshuis of op verplaatsing. Stuur je cv en motivatiebrief naar katleenpeleman@ghapro.be. met vermelding sollicitatie arts graag zo snel mogelijk, ten laatste op 22 april 2018. Bijkomende informatie kan je vinden op www.ghapro.be of verkrijgen via 03/293 95 91 (Katleen Peleman of Heleen Van Mieghem).

Vierde huisarts gezocht in groepspraktijk

Wij, drie vrouwelijke huisartsen tussen 35 en 50 jaar, zijn op zoek naar een vierde arts, deeltijds of voltijds, om ons team te vervolledigen. We zijn gelegen in het centrum van het landelijke dorp Vlezenbeek, deelgemeente van Sint-Pieters-Leeuw, in het Pajottenland. Doch ligt 1000 Brussel slechts op 13km afstand. Een goede basiskennis Frans is gewenst, al hoeft dit zeker niet af te schrikken. Sint-Pieters-Leeuw is een prioritaire zone wat Impulseo I betreft. Indien een samenwerking jou interesseert, contacteer ons zeker via els.vanlathem@gmail.com of 0495/45.63.12.

Huisartsenpraktijk te Oostende zoekt collega!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) om ons team te versterken. Onze troeven zijn: voltijds secretariaat, ruime en moderne praktijk, EMD: Care Connect, online afsprakensysteem, goed georganiseerde wachtdienst met wachtpost en aandacht voor work-life balance. Interesse? Heb je nog vragen of wil je kennis maken? praktijkaanzee@gmail.com.

Vacature voor afgestudeerde huisarts in groepspraktijk te Wachtebeke

De praktijk bestaat uit twee huisartsen en twee haio’s. De praktijk, op het gelijkvloers, is volledig nieuw, heeft vier modern uitgeruste consultatieruimten, fulltime secretariaat met drie praktijkassistenten, EMD care-connect, online afspraken, wekelijks vast overlegmoment in vergaderruimte, weekwachten georganiseerd en weekendwachten via satellietwachtpost. We proberen op een wetenschappelijk verantwoorde manier aan goede huisartsgeneeskunde te doen. De patientenpopulatie is groot en aangenaam, het werk is boeiend en gevarieerd (pediatrie, geriatrie, kleine chirurgie, gynecologie, EKG, ....). Een fijne samenwerking is de hoeksteen van ons beleid. Door een goede organisatie in de praktijk heeft iedere arts de mogelijkheid een eigen familiaal en sociaal leven te leiden. Bij interesse : CV en motivatiebrief naar huisartsenhuis10@gmail.com of meer info: http://www.huisartsenhuis10.be.

Multidisciplinaire groepspraktijk in Heist-op-den-Berg zoekt vierde arts

Onze praktijk werd in april 2017 opgericht door 3 huisartsen uit de regio. Wegens stopzetting van 2 huisartsenpraktijken in de nabije omgeving, groeit onze praktijk snel. Bovendien liggen we in impulseo-gebied. Wij werken volledig op afspraak, hebben een part-time secretaresse en beschikken over een online agenda systeem en EMD (windoc). Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Er is een aangename en collegiale sfeer en ons team wordt tevens vervoegd door enkele paramedici (psychologe, dietiste, vroedvrouwen). De weekwachten worden regionaal georganiseerd (Heist-op-den-Berg en deelgemeenten), in het weekend beschikken we over een huisartsenwachtpost. Neem alvast een kijkje op onze website http://www.depraktijk.be. Bij interesse of vragen mail gerust naar depraktijkheist@gmail.com of bel 0491 93 84 19 (Dr. Silke Peeters).

Duopraktijk in Hulshout zoekt vervanging wegens zwangerschapsverlof

Wanneer? Begin mei tot eind augustus - Waar? Hulshout - Praktijk? Volledig op afspraak, EMD (care-connect), elektronisch agendasysteem. Periode en werkuren zijn bespreekbaar. Bij interesse van beide partijen mogelijkheid tot associatie nadien. Indien u interesse heeft kan u steeds met ons contact opnemen: 015/224455 of sarah.284@hotmail.com.

Huisarts in Bonheiden zoekt collega

Wij bieden een praktijk met reeel groeipotentieel en een bespreekbaar uurrooster. We werken met EMD. EKG , echografie en laser staan tot jouw beschikking. Je werkt op afspraak en met een digitale agenda. Je krijgt je eigen consultatieruimte. Is dit wat jij zoekt? Neem dan contact via telefoon 015/757511 of e-mail koenvanderveken@telenet.be.

Huisartsenpraktijk te Oostende zoekt collega

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) om ons team te versterken. Onze troeven zijn: voltijds secretariaat, ruime en moderne praktijk, EMD: Care Connect, online afsprakensysteem, goed georganiseerde wachtdienst met wachtpost en aandacht voor work-life balance. Interesse? Heb je nog vragen of wil je kennis maken? praktijkaanzee@gmail.com.

Praktijk over te nemen regio Noord West Brabant

Instapbegeleiding mogelijk - Goed georganiseerde weekwacht - Huisartsenwachtpost - EMD (health one) - Online agenda - Contact: praktijk@doktervantilborg.be.

Fedasil zoekt arts voor opvangcentrum Klein Kasteeltje in Brussel

Fedasil is het federaal agentschap verantwoordelijk voor de opvang en medische begeleiding van asielzoekers in Belgie. Voor het opvangcentrum Klein Kasteeltje te 1000 Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde arts om min. 2 halve dagen per week consultaties te doen. Honararium per prestatie (zelfstandig statuut). Uren overeen te komen- geen avond- of weekendwerk. Bij interesse, graag contact opnemen met Dr. Annemie Hoogewys, coordinator regio noord 0475/660262 of e-mail naar anne-marie.hoogewys@fedasil.be.

Geneeskunde voor het Volk Hoboken zoekt een halftijdse arts

Multidisciplinaire groepspraktijk Geneeskunde voor het Volk Hoboken zoekt een halftijdse arts van 15 januari 2018 tot 15 juni 2018. U zal voornamelijk raadplegingen doen en een beperkt aantal huisbezoeken. Verloning volgend het huisbarema van Geneeskunde voor het Volk. Meer info of interesse? Neem contact op met Stijn De Vos, per mail stijn.devos@gvhv.be, telefonisch 03/828.02.43 of 0486/48.26.20. Adres: Commandant Weynsstraat 85, 2660 Hoboken. Meer info over Geneeskunde voor het Volk kan je terugvinden op http://www.gvhv.be

UZ Brussel zoekt arts voor klinische studies

De dienst Geriatrie is op zoek naar een arts Klinische Studies. In deze functie draagt u actief bij aan de rekrutering en evaluatie van studiepatienten zowel voor klinische als voor academische studies en dit in samenwerking met een multidisciplinair team. Wij bieden een halftijds contract (uitbreidbaar met klinische activiteiten tot een voltijds aanstelling) van bepaalde duur van 1 jaar (verlenging mogelijk). Indien u interesse heeft kan u de volledige vacature raadplegen via: http://www.werkeninhetuzbrussel.be/nl/vacatures/viewjob/140159

Medisina gezondheidscentrum zoekt vervanger

Medisina gezondheidscentrum vzw te Schaarbeek zoekt een vervanger huisarts voor zwangerschapsverlof van november 2017 tem februari 2017. Het is een forfaitaire werkende praktijk met 4 huisartsen, verpleegster, psycholoog, medische secretaressen en tandartsen. Werkuren: als het kan elke dag van 13u tem 18u. U moet geen wachten en geen avondwerk doen. Contact: Tel : 02/735.37.74 of e-mail info@medisina.be.

Wijkgezondheidscentrum in Aalst zoekt huisarts

Taken en verantwoordelijkheden: Samen met 6 collega-huisartsen continuiteit voorzien in huisartsgeneeskundige hulpverlening; Multidisciplinaire opvolging van de patient in nauw overleg en in gelijkheid met de verschillende disciplines (kinesitherapie, verpleging, maatschappelijk werk, psychologie...); Wij bieden: Een vast loon via bediendestatuut en maaltijdcheques (uurrooster bespreekbaar); Bijkomende vergoedingen voor wachtdiensten; Contact: saskia.vanaken@daenshuis.be.

Groepspraktijk in Heist-op-den-Berg zoekt vervanger

Multidisciplinaire groepspraktijk in Heist-op-den-Berg zoekt vervanging van half februari tot begin juli 2018 owv zwangerschapsverlof. Wij hebben een part-time secretaresse, werken volledig op afspraak, en beschikken over een online agenda systeem en EMD (windoc). Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Onze praktijk werd recent opgericht door 3 huisartsen uit de regio. Je beschikt over een eigen praktijkruimte in een gloednieuw gebouw. Er is een zeer aangename en collegiale sfeer en bovendien wordt ons team vervoegd door enkele paramedici (psychologe, dietiste, vroedvrouwen). Wij zoeken bij voorkeur een voltijdse vervanging, maar uren zijn zeker bespreekbaar. Eventuele associatie nadien is mogelijk bij interesse van beide partijen. Neem alvast een kijkje op onze website http://www.depraktijk.be. Bij interesse of vragen bel 0491 93 84 19 (Dr. Silke Peeters) of mail gerust naar depraktijkheist@gmail.com.

Huisartsenpraktijk in Londerzeel zoekt collega

Tweede collega gezocht voor sterk groeiende huisartsenpraktijk te Londerzeel. Ik ben als jonge solo-arts op zoek naar een enthousiaste collega die de snelle groei van patiënten mee kan opvangen en zin heeft om in een goed samenwerkingsverband mee te bouwen aan een moderne huisartsenpraktijk. De praktijk ligt in Impulseo-gebied en heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie. Je beschikt over een eigen, nieuw kabinet. Raadplegingen zijn enkel op afspraak, er is een online agenda en huisbezoeken worden beperkt. Er is een georganiseerde weekwacht. Weekendwacht gaat door op de wachtpost. Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet om me te contacteren via 052/55 85 36 of karencautaerts@gmail.com. http://websites.mijndokter.be/doktercautaerts

Huisartsenpraktijk in Houthulst zoekt collega

Huisartsenpraktijk in Houthulst (regio Diksmuide, Impulseo gebied) zoekt gemotiveerde collega, 2 vaste artsen (41 j) + HAIO + 3 praktijkassistentes. Praktijk up to date (recente infrastructuur, online afspraken, care connect, spirometrie,…). Contact via 0474/98.53.76 of kv@vmed.be.

Jonge vrouwelijke huisarts te Eppegem (Zemst) zoekt fijne collega

Jonge vrouwelijke huisarts te Eppegem (Zemst) zoekt fijne collega (m/v) om praktijk verder uit te bouwen. Alle samenwerkingsvormen en uurregelingen zijn bespreekbaar. Goede balans werk-prive. Gevarieerde goed opgevoede patiëntenpopulatie. Minimaal aantal huisbezoeken. Goed georganiseerde week- en weekendwachtdienst. EMD: Careconnect. Online afsprakensysteem Sanmax. Eigen kabinet: in te richten naar eigen smaak. Impulseo gebied. Gunstige ligging op 10min. van Mechelen. Geen instapkosten. Interesse? Bel of mail gerust: 0472/471462 of lapauw.an@gmail.com. http://www.dokterlapauw.be

Huisartsenpraktijk te Zottegem zoekt huisarts

Huisartsenpraktijk te Zottegem zoekt enthousiaste 3de collega om groeiende praktijk mee uit te bouwen. Consultatiemomenten bespreekbaar, zeer enthousiaste secretariaatsmedewerkster, EMD Health One, online afsprakensysteem, aandacht voor work-life balans, goed georganiseerde weekwacht, wachtpost in het weekend, geen instapkosten, aangename werksfeer. Voor sollicitatie gelieve te mailen naar dedokterscompagnie@gmail.com.

Vervanging gezocht te Beersel half aug tot eind okt

Groepspraktijk te Beersel zoekt vervanging owv zwangerschapsverlof collega. Multidisciplinaire praktijk met 2 huisartsen en 1 HAIO, 2 psychologen, voedingsdeskundige en medisch pedicure. Er is een part-time secretariaat en online agenda. Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Je hebt een eigen kabinet. We werken met het medisch programma Medidoc. Wij hebben een gevarieerde patientenpopulatie, zowel qua pathologie als leeftijd. Werksfeer is zeer aangenaam en collegiaal. Neem gerust al een kijkje op onze site voor meer informatie: http://www.medischhuisbeersel.be De vervanging zou zijn van half augustus tot eind oktober. Liefst voltijds (zeker voor sept/okt). Data en werkuren zijn flexibel en zeker bespreekbaar! Neem gerust contact op via telefoon 0496/427.235 of e-mail Dr.tilley@telenet.be.

Brusselse huisarts zoekt collega voor samenwerking

Ik ben op zoek naar een enthousiaste collega om de praktijk verder uit te bouwen wegens het aanzienlijke groeipotentieel. De praktijk is gelegen te Evere en de patiëntenpopulatie is erg gevarieerd, multicultureel en internationaal en beschikt over: een nauwe samenwerking met een andere huisarts in de buurt in een netwerk; een volledig uitgeruste praktijkruimte met Medidoc als EMD (vanaf de zomer 2017 switch naar Care Connect); telesecretariaat, consultaties op afspraak, online SANMAX agenda; een goed georganiseerde lokale week- en weekendwachtdienst. Indien interesse, voor bijkomende informatie: Joke Verheyden 0478/43.75.97 Joke_verheyden@skynet.be.

Huisartsenpraktijk in Sint-Truiden zoekt dringend collega

Nav pensioen zkt praktijk gemotiv collega in dynamische prkt (1♀34 j, 1♂30 j,1 HAIO) te St-Truiden. Rustig gelegen & vlakbij centrum. Voltijds secr. Recente nieuwbouw,4 kabinetten. Aanw: gips, ECG, spiro, gyn & baby. Software: CareConnect & Hector. Indien vragen kan u ons bereiken via e-mail naar maximeborreman@hotmail.com of neledek@gmail.com.

Huisartsenpraktijk in Grembergen zoekt enthousiaste collega

Wie: Wij zijn een groepspraktijk van 4 artsen (Bruno De Gendt, Hilde De Nil, Tom Pauwels en Anneleen De Gendt) en zoeken een vijfde collega. Waar: Lomeersstraat 2 bus 1, 9200 Grembergen (Dendermonde). Onze troeven: aangename sfeer met toffe collega’s, nieuwe praktijkruimte, gevarieerde patiëntenpopulatie, uitsluitend op afspraak, halftijds secretaresse-halftijds tele-secretariaat, impulseopremie (huisartsarme regio), wachtpost vanaf januari 2018,… Interesse of vragen? Neem gerust contact op via telefoon 052/210873 of e-mail naar anneleen.degendt@haplomeer.be.

Huisartsenpraktijk in Huizingen zoekt nieuwe collega

Huisartsenpraktijk Huizingen (Beersel, Vlaams-Brabant) zoekt nieuwe collega. Netwerk met naburige praktijken. Goed georganiseerde Huisartsenkring Halle en omgeving met wachtpost. Contact: Telefoonnummer: 02/356.05.59 of E-mail: haphuizingen@gmail.com. http://www.haph.be

Huisartsenpraktijk te Lebbeke zoekt nieuwe collega

Huisartsenpraktijk te Lebbeke zoekt nieuwe collega. Voltijds secretariaat, health one, goede balans werk/gezin. Alle opties bespreekbaar. Contact: Francois.saeys@telenet.be of 052/350844.

Praktijk Vossensteert (Sint-Kruis) zoekt een derde collega

Om de toenemende drukte in de praktijk het hoofd te bieden zoeken wij een derde collega die aan de slag wil gaan in onze duo-praktijk. Het gaat om een gekende duo-praktijk in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge, dat binnenkort zijn dertigjarig bestaan viert. Onze troeven zijn: volledig vernieuwde kabinetten, elektronische agenda, halftijds secretariaat, raadplegingen uitsluitend na afspraak en wekelijks praktijkoverleg. Daarnaast hebben wij een zeer beperkt aantal huisbezoeken en werken wij samen met twee psychotherapeuten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Yen Deledicque (dokterdeledicque@gmail.com). Graag een curriculum vitae en een motivatiebrief toevoegen. Website: http://www.praktijkvossensteert.be

Huisarts vervanging te Herent

Groepspraktijk http://www.gcalpe.be zoekt deeltijdse vervanging voor een periode van 2 tot 6 maanden, ASAP. Mogelijks tweede periode in 2018. Neem gerust contact op voor meer informatie via 016/220053 of e-mail naar secretariaatgcalpe@skynet.be.

Vervanging gezocht te Beersel begin augustus tot eind oktober

Groepspraktijk te Beersel zoekt vervanging owv zwangerschapsverlof collega. Multidisciplinaire praktijk met 2 huisartsen en 1 HAIO, 2 psychologen, voedingsdeskundige en medisch pedicure. Er is een part-time secretariaat en online agenda. Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Je hebt een eigen kabinet. We werken met het medisch programma Medidoc. Wij hebben een gevarieerde patiëntenpopulatie, zowel qua pathologie als leeftijd. Werksfeer is zeer aangenaam en collegiaal. Neem gerust al een kijkje op onze site voor meer informatie: http://www.medischhuisbeersel.be. De vervanging zou zijn van half juli tot eind oktober. Liefst voltijds (zeker voor sept/okt). Data en werkuren zijn flexibel en zeker bespreekbaar! Neem gerust contact op voor meer informatie via 0496/427235 of e-mail naar Dr.tilley@telenet.be.

Zwangerschapsvervanging te Alsemberg

Dynamische huisartsenpraktijk in Alsemberg zoekt enthousiaste collega voor vervanging wegens zwangerschapsverlof van één van de artsen voor de periode juni-september 2017. Indien gewenst mogelijkheid te verlengen tot eind december 2017, wegens halftijds hervatten van betreffende collega. Wij zijn een groepspraktijk met 2 artsen en een HAIO met aangename werksfeer en aandacht voor goede balans werk en privé. Raadplegingen zijn uitsluitend op afspraak met halftijdse secretaresse en telesecretariaat. Ook is er een online afspraken systeem. Flexibiliteit voor uurrooster. Bij interesse mag u ons contacteren Dr Bea Vandenbussche en Dr Anne-Sophie de Ghellinck, Vanderveldenlaan 18 – 1652 Alsemberg. Telefoon: 02/380 16 00 of e-mail naar huisartsenalsemberg@gmail.com.

Wijkgezondheidscentrum Heist-op-den-Berg zoekt huisarts

Wijkgezondheidscentrum Heist-op-den-Berg zoekt enthousiaste huisarts om het nieuwe WGC mee op te starten en vorm te geven. Het WGC opent in de zomer van 2017 en is onderdeel van de vzw WGC Kempen, dat ook een WGC in Herentals heeft. Beide WGC en hun huisartsen zullen nauw samenwerken. We bieden een contract van onbepaalde duur, het aantal uren per week is bespreekbaar. Voor meer informatie kan je contact opnemen met projectcoördinator Tinne Persoons via tel. 0498/39.35.03 of e-mail naar tinne.persoons@wgckempen.be.

Gezondheidscentrum Sirona zoekt vervangende arts (Genk)

Wij zijn op zoek naar een huisarts om een collega in zwangerschapsverlof te vervangen. Periode: april tem juli 2017. Waar: Gezondheidscentrum Sirona vzw. Enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk, forfaitair systeem, 4 huisartsen, 1 HAIO, thuisverpleging, praktijkverpleegkundige, psychologe en ondersteuning van onthaal met administratie. Wat: liefst voltijdse vervanging, bespreekbaar rooster. Bij interesse neem snel contact met ons op via 089/201.120 of e-mail naar inetruyen@sironavzw.be.

Huisartsenpraktijk te Assenede zoekt collega huisarts

Jonge vrouwelijke huisarts zoekt een collega om praktijk verder uit te bouwen. Op heden is er een tijdelijke versterking door een collega huisarts om de continuïteit en de kwaliteit van de zorg te kunnen behouden. Om de goede zorgen verder te kunnen garanderen zou een vaste samenwerking welkom zijn. Alle opties (samenwerkingsvormen, uren,…) zijn bespreekbaar. In de nieuwbouwpraktijk zijn meerdere volledig ingerichte consultatieruimtes beschikbaar. Er wordt gewerkt met een online afsprakensysteem. Er is een goed georganiseerde week- en weekendwachtdienst. Vanaf 2018 is er een centrale wachtpost voorzien. De praktijk is gelegen in de nabijheid van de E34/N49 Expressweg, met een vlotte verbinding richting Gent, Antwerpen en Brugge. Meer weten? Neem gerust contact op via 09 373 63 30 of e-mail naar praktijk@drboelens.be.

Huisartsenpraktijk Lo in Lovendegem zoekt derde collega

Dr Van de Velde Kirsten (37j) en Dr Decaluwe Klaartje (29j) zoeken een 3e collega om onze jonge, multidisciplinaire duopraktijk verder te helpen uitbouwen tot een groepspraktijk. Er is namelijk een gestage toename van patiënten wegens het net ingegane pensioen van een collega en het nakende pensioen van een andere collega uit de regio. Onze troeven: consultaties enkel op afspraak, 30u secretaresse, CareConnect als EMD, een nieuw gebouwde praktijk met 3 consultatieruimtes... Er is een goed georganiseerde wachtdienst en wij vinden het in evenwicht houden van de werk/privé balans nogal belangrijk. Bent u die enthousiaste collega die samen met ons zijn/haar schouders wil zetten onder dit project? Dan kan je je cv sturen naar secretariaatdrvdv@gmail.com.

Hamont zoekt collega's huisartsen

Hamont heeft 10.000 inwoners. Huidige situatie: 1 groepspraktijk met 5 artsen en 1 HAIO. Daarnaast 3 solo artsen waarvan één op 01.01.2017 definitief is gestopt en twee met pensioen gaan: één arts midden 2017 en één arts in december 2018. Wij zijn als huisartsengroep op zoek naar 2 tot 3 huisartsen om de continuïteit van zorgen te verzekeren. Alle vormen van samenwerken zijn mogelijk: solopraktijk, netwerkpraktijk, associatie in de bestaande groepspraktijk of opstarten van een nieuwe groepspraktijk. Tijdelijk zou er vanaf 2017 kunnen gewerkt worden in de praktijkruimte van een van de solo artsen. Werk is er in Hamont gegarandeerd. Tijdens de week is er ’s nachts een georganiseerde wachtdienst en tijdens het weekend werken we in de huisartsenwachtpost. Hoewel Hamont in het natuurrijke noorden van Limburg ligt, wonen we midden in de regio Hasselt, Eindhoven, Maastricht, waardoor er werkgelegenheid is voor de partner. Heb je interesse neem dan DRINGEND contact op met Dr. Luc Ieven, Waterstraat 13 3930 Hamont. GSM 0495519368 of e-mail: dokter.ieven@skynet.be.

Maison Médicale l’Aster zoekt een huisarts

Maison Médicale l’Aster zoekt een huisarts die als zelfstandige voor een deeltijds contract bij ons wil starten. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 psychologen, 3 onthaalmedewerkers, 1 sociaal assistente en een administratief bediende. Profiel: Je bent erkend geaccrediteerd huisarts; Je bent tweetalig Frans-Nederlands; Je bent open van geest naar andere culturen en hebt voeling met maatschappelijk kwetsbare groepen; Je ondersteunt publieke gezondheidszorg, je hebt aandacht voor gezondheidsvoorlichting en –bevordering; Je werkt graag in een multidisciplinair team. Taken en verantwoordelijkheden: Huisartsgeneeskundige hulpeverlening (consultaties en huisbezoeken); Multidisciplinaire samenwerking met wekelijkse teamvergadering; Bijdragen aan gezondheidsbevorderende activiteiten. Hoe solliciteren ? Stuur je CV en motivatiebrief (liefst in het Frans) naar Maison médicale l’Aster, Impensstraat 58 te 1030 Schaarbeek of naar asterasbl@scarlet.be.

Vervanging van begin juli tot eind oktober 2017

Vervanging gezocht voor een solo-huisartsenpraktijk te Sint-Pieters-Leeuw wegens zwangerschapsverlof. Periode: begin juli tot eind oktober 2017. Consultaties volledig op afspraak, beperkt aantal huisbezoeken. Geen onkostenbijdrage, EMD: Medidoc, Online agenda, Goed georganiseerde week- en weekendwacht. Op maandag, dinsdag, donderdag vanaf 19u, op woensdag en vrijdag vanaf 18u. Tweetaligheid is een pluspunt (30% franstalig). Contact via telefoon op 0487/61.25.16 of via mail naar dr.ruche@gmail.com.

Zwangerschapsvervanging gezocht voor praktijk

Huisartsenprakijk De Bron te Oostkamp (4 artsen) is op zoek naar een collega (m/v) om in te springen tijdens bevallingsverlof van 1 van de artsen (ongeveer 3,5/5, in overleg). Periode: 10 april 2017 - 15 augustus 2017. Concrete data en uren zijn bespreekbaar. Gevarieerde patiëntenpopulatie. Consultatie alleen op afspraak, voltijds secretariaat + online afsprakensysteem. Wekelijks overleg met patiëntenbespreking. Beperkt aantal huisbezoeken. Geen week- of weekendwachten. Aangename werksfeer met aandacht voor een goede balans werk/privé. Voor meer informatie: L.mertens085@gmail.com of bel 0499/262933.

Vervanging gezocht te Beersel half juli tot eind oktober 2017

Groepspraktijk te Beersel zoekt vervanging owv zwangerschapsverlof collega. Multidisciplinaire praktijk met 2 huisartsen en 1 HAIO, 2 psychologen, voedingsdeskundige en medisch pedicure. Er is een part-time secretariaat en online agenda. Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Je hebt een eigen kabinet. We werken met het medisch programma Medidoc. Wij hebben een gevarieerde patiëntenpopulatie, zowel qua pathologie als leeftijd. Werksfeer is zeer aangenaam en collegiaal. Neem gerust al een kijkje op onze site voor meer informatie: http://www.medischhuisbeersel.be De vervanging zou zijn van half juli tot eind oktober 2017. Liefst voltijds (zeker voor sept/okt). Data en werkuren zijn flexibel en zeker bespreekbaar! Neem gerust contact op met Laurien Tilley Dr.tilley@telenet.be of bel 0496/427235.

Groepspraktijk zoekt collega huisarts vanaf oktober 2017

Naar aanleiding van het pensioen van één van de artsen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Nu werken we met drie voltijdse artsen en één HAIO. Uitstekende secretaresse, EMD care connect, online afsprakensysteem, wekelijkse vergadering, een minimum aan huisbezoeken en een goede work-life balance. We staan zeker open voor randactiviteiten zoals K&G, CRA, SEL, ... We hebben veel aandacht voor de dynamiek in ons groepsgebeuren en vormen samen echt een fijn team. Vanaf de zomer 2017 zal ook een wachtpost in voege treden voor de weekendwachten. Indien interesse, gelieve contact op te nemen met receptie@grimdokters.be of bezoek de website http://www.grimdokters.be

Huisarts in Steenhuffel zoekt collega voor samenwerking

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde collega voor samenwerking. Op termijn zou er ook nog plaats kunnen zijn voor een Haio of een 3e vaste collega (verschillende collega’s gaan met pensioen de komende jaren). Er is een gevarieerde patiëntenpopulatie met heel wat jonge gezinnen en kinderen. Er zijn 2 praktijkruimtes. EMD Medidoc, evoluerend naar CareConnect. Consultaties zijn enkel op afspraak. Er is een online-agenda en telesecretariaat. Impulseo-gebied vanaf 2017. Er is een georganiseerde weekwacht en tijdens het weekend zijn wij aangesloten bij de huisartsenwachtpost N16 te Puurs. Interesse? Email: anlamberts@telenet.be of tel: 052/30 22 85.

Zorgcoördinator gezocht voor WGC De Brug te Brussel.

Zorgcoördinator gezocht voor Wijkgezondheidscentrum De Brug te Brussel. Onmiddellijke indiensttreding. Halftijds bediendecontract van onbepaalde duur. Dynamisch multidisciplinair team. Open communicatie. Interdisciplinair overleg. Multiculturele context. Info: 02/411.18.38 of mail naar info@wgcdebrug.be. Voor de volledige vacature zie http://www.wgcdebrug.be.

Huisarts gezocht voor Wijkgezondheidscentrum De Brug

Huisarts gezocht voor Wijkgezondheidscentrum De Brug te Brussel. Onmiddellijke indiensttreding. Voltijds bediendecontract van onbepaalde duur. Dynamisch multidisciplinair team. Open communicatie. Interdisciplinair overleg. Multiculturele context. Info: 02/411.18.38 of mail naar info@wgcdebrug.be. Voor de volledige vacature zie http://www.wgcdebrug.be.

Huisarts gezocht voor vervanging ikv zwangerschap

Multidisciplinaire groepspraktijk Doktoor (www.doktoor.be) in Groot-Bijgaarden zoekt vervanging owv zwangerschapsverlof van 13/2/17 tem 12/5/17. Drie vaste artsen + HAIO. Zeer goede organisatie, alles op afspraak, voltijds secretariaat, EMD volledig op punt (Health One), modern nieuw praktijk gebouw. Weinig huisbezoeken en gevarieerde patiëntenpopulatie. Goed evenwicht werk/privé, uren overeen te komen. Voor meer inlichtingen: 0473/114618 of e-mail naar julie@doktoor.be.

Huisarts gezocht in Lebbeke

Bloeiende praktijk te Lebbeke is op zoek naar collega (M/V). Eigen praktijkruimte, voltijds secretariaat, EMD aanwezig. Praktijk ligt in Impulseo gebied (huisarts-arme zone). Bij interesse kunt u bellen 052/350.844 of mailen naar françois.saeys@telenet.be.

Duopraktijk in Wilrijk zoekt 3e huisarts

Door snel toenemende drukte zoeken wij een enthousiaste collega om de praktijk parttime te versterken. Wij beschikken over: 2 ingerichte kabinetten, online-agenda, consultaties enkel op afspraak, huisbezoeken beperkt, telesecretariaat, EMD: windoc en goede wachtverdeling (week- en weekendwacht). Meer informatie: www.nl.docvadis.be/verhelst-vens Interesse? Graag contact nemen via e-mail: verhelst.vens@gmail.com.

Brusselse huisarts zoekt collega voor samenwerking

Ik ben een Nederlandstalige huisarts die op zoek is naar een enthousiaste collega om de praktijk verder uit te bouwen wegens het aanzienlijke groeipotentieel.De praktijk is gelegen te Evere en de patiëntenpopulatie is erg gevarieerd, multicultureel en internationaal en beschikt over een nauwe samenwerking met een andere huisarts, een volledig uitgeruste praktijkruimte (Medidoc als EMD), telesecretariaat, consultaties op afspraak (medici.be) en een goed georganiseerde lokale week- en weekendwacht. Indien interesse, voor bijkomende informatie tel: 0478/43.75.97 of mail: Joke_verheyden@skynet.be.

Groepspraktijk zoekt huisarts in Denderhoutem

Groepspraktijk te Denderhoutem zoekt extra collega. In afwachting van een vaste collega zijn ook vervangers zeer welkom! Raadplegingen op afspraak, voltijds secretariaat. Werk gegarandeerd (ook voor vervangers!), aandacht voor balans werk-privé ook gegarandeerd! Uurrooster bijgevolg bespreekbaar. Info? Bel 0477-590666 of mail sigrid.musch@arsmedica.be.

Huisarts gezocht tijdens zwangerschapsverlof in Homberg

Wegens zwangerschapsverlof vervanger gezocht om gedurende 3 maanden de praktijk over te nemen; solopraktijk met deels vrije raadpleging, deels afspraken; digitale wachtkamer/online agenda met telesecretariaat aanwezig; careconnect EMD pakket; vrije avonden op dinsdag en donderdag; vrije uren in de namiddag op maandag, woensdag en vrijdag; indien gewenst: consultatie-uren bespreekbaar; zeer uitgebreid en divers patienteel; geen wachtdiensten over te nemen. www.doktervandenbergh.be Bij interesse: anke.vandenbergh@hotmail.com of 015/414074.

Huisarts gezocht in De Haan (Vosseslag)

Wegens pensioen eind 2016, collega gezocht voor verderzetting van huisartsenpraktijk, gelegen in De Haan (Vosseslag) vanaf 01/2017. Ik ben naast huisarts ook stagebegeleider en praktijkopleider. Tel. 0478/879.077 of 059/239.152 of e-mail: jan.m.claeys@skynet.be.

Werkaanbiedingen voor praktijkassistenten

©2005-2018 • Vakgroep Huisartsgeneeskunde • Vrije Universiteit Brussel • Laarbeeklaan 103 • 1090 Brussel-Jette
Tel.: +32 2 477.43.11 • Fax.: +32 2 477.43.01 • huisarts@vub.ac.be