Vrije Universiteit Brussel


Werkaanbiedingen voor huisartsen

Groepspraktijk Doktoor in Groot-Bijgaarden zoekt 4de vaste huisarts

Mogelijkheid tot associatie vanaf 1/10/2022. Momenteel werken we met 3 vaste artsen, 2 HAIO’s, psycholoog en een voltijds secretariaat, vanaf 1/10/22 willen we met 4 vaste artsen en 1 haio verder. We werken met Health One, volledig op afspraak en doen weinig huisbezoeken. Goede work life balance. Er is een weekwacht en wachtpost in de regio. Interessante instapvoorwaarden met directe werkzekerheid, proefperiode van 6m tot 1 jaar. Nieuwsgierig, vragen, interesse?

E-mail: julie@doktoor.be

Website: http://www.doktoor.be

Datum van publicatie: 2021-10-20

Een uitdaging voor een jonge huisarts/ groepspraktijk - Berlare

Mijn bestaande huisarts praktijk (gemiddelde grootte) komt op zeer korte termijn vrij wegens pensionering. Het kan ongetwijfeld een uitdaging zijn voor een geëngageerde dorps arts. Centraal gelegen met voorziene ruimte voor twee onderzoek kabinetten en dus mogelijkheid tot uitbouwen van een duo- of groepspraktijk. De gemeente waar de praktijk gelegen is, kent momenteel een grote expansie en bevolkingstoename. Wegens grote, beschermde natuurgebieden is de omgeving ook erg groen. Een inloop periode voor introductie bij patiënten is, indien gewenst, mogelijk. Interesse? En voor bijkomende vragen, neem contact met Dr Vera Savels TEL 052 423619

Datum van publicatie: 2021-07-27

Laatste Nederlandstalige Huisartsen-Duopraktijk in Neder-over-Heembeek is volledig over te nemen

Bestaat al meer dan 40jaar en kan overgenomen worden in de zomer van 2022. Stopzetting wegens pensioen van beide artsen. Ideaal voor 2 of 3 dokters. Mogelijkheid tot installering van meerdere kabinetten en/of een secretariaat. Een eventuele inloop-periode/ -overgangsperiode is bespreekbaar en te organiseren. Er is ook de opportuniteit om een bijbehorend appartement te huren of over te nemen.

E-mail: bastaerts@gmail.com of irma_tambuyzer@hotmail.com

Datum van publicatie: 2021-07-22

Vervanging Huisartsenpraktijk De Vaart Mechelen

Huisartsenpraktijk De Vaart in Mechelen (huisartsen Sofie Van Tongelen en Sofie Decamps) is op zoek naar een vervanger/vervangster wegens zwangerschap. Periode: Begin augustus tot midden november, de periode kan flexibel zijn. Voor meer informatie kan u contact opnemen via mail of Telefoon: 015/48.03.03

E-mail: info@huisartsendevaart.be

Website: http://huisartsendevaart.be/medewerkers.html

Datum van publicatie: 2021-06-25

Gezocht huisarts in praktijk Huisartsenpraktijk Kaikille Sint-Pieters-Leeuw

Wij, dokter Claire Albert en dokter Peter Stegen, zoeken voor onze huisartsenpraktijk in het Negenmanneke van Sint-Pieters-Leeuw een nieuwe collega huisarts. Helaas gaat de derde huisarts van onze praktijk ons wegens verhuizing per 1 januari 2022 verlaten. De praktijk ligt in een Impulseo gebied (huisartsen-arme zone). Een goede kennis van de Franse taal is nodig gezien we in de rand van Brussel werken. Er is elke ochtend ondersteuning van een praktijkassistente. We draaien mee in goed georganiseerde week- en weekendwachtdiensten. De werktijden zijn in overleg. De (voltijds) functie is beschikbaar vanaf 1 september 2021. We maken gebruik van een gelabeld EMD (CareConnect) en een online agenda (Doctena Sanmax).

E-mail: dokter.stegen.ebvba@telenet.be - GSM: 0475 54 35 04

Website: https://websites.mijndokter.be/negenmanneke

Datum van publicatie: 2021-05-25

Vervanging gezocht vanaf midden oktober 2021 wegens zwangerschapsverlof

Dynamische groepspraktijk (twee artsen met HAIO) zoekt vervanging (halftijds of voltijds) vanaf midden oktober/november 2021 tot februari 2022 wegens zwangerschapsverlof. De praktijk werd in 2018 vernieuwd. Graag stellen we onze praktijk even voor: Goed georganiseerde, dynamische, jonge huisartsenpraktijk waar gestreefd wordt naar goede work-life balance, Secretariaat aanwezig. Nieuw praktijkgebouw, met mogelijkheid tot eigen consultatieruimte Consultaties volledig op afspraak, online agenda Beperkt aantal huisbezoeken EMD: CareConnect Georganiseerd weekwachtsysteem Goed georganiseerde Huisartsenkring Zennevallei met Wachtpost Werkindeling in onderling overleg te bepalen

E-mail: gerlinde.beerens@gmail.com of 02/3560559

Website: http://www.haph.be

Datum van publicatie: 2021-05-25

Huisarts half-of voltijds gezocht in Zeepreventorium - De Haan

· Als arts ben je betrokken bij de behandeling van kinderen met obesitas, longpathologie, diabetes, brandwonden, nierziekte, somatisch onverklaarde lichamelijke klachten of andere chronische aandoeningen · Je maakt in de jouw toegewezen leefgroep(en) deel uit van het multidisciplinair behandelteam met verpleegkundigen, zorgkundigen, opvoeders, (ortho)pedagogen, psychologen, diëtisten, kinesisten, maatschappelijk werkers, logopedisten en laboranten. · Je werkt eventueel mee aan klinisch wetenschappelijk onderzoek · Je wordt ingeschakeld in het (niet inslapend) wachtsysteem. · Je zal werken volgens het zelfstandigenstatuut met een verloning in functie van het aantal gepresteerde ligdagen.

E-mail: Prof. de Hemptinne - 0475/ 29 32 34 of medisch coördinator christiane.deboeck@zeepreventorium.be

Datum van publicatie: 2021-03-30

Geneeskunde voor het Volk Hoboken zoekt vervangarts van juli tot december 2021

GVHV Hoboken zoekt een vervangarts van 1 juli tot 31 december 2021, vervangcontract van minimum 22,8u per week (60%) of als zelfstandige arts. Wij zijn een multidisciplinaire groepspraktijk die inzet op samenwerking met onze artsen, verpleegkundigen, een psycholoog en een diëtiste. In onze visie op geneeskunde hechten we veel belang aan preventie en kwaliteit. We hanteren evidence based medicine (EBM) als een belangrijk basisprincipe. We voorzien regelmatige overlegmomenten en een wekelijkse teamvergadering (afwisselend inhoudelijk-organisatorisch en medisch).

E-mail: stijn.devos@gvhv.be - 03/828 02 43 - 0486/48 26 20

Website: http://www.gvhv.be

Datum van publicatie: 2021-02-23

Associatie op te starten te Sint-Stevens-Woluwe

Sint-Stevens-Woluwe is een multiculturele deelgemeente nabij verschillende internationale scholen. Er is dringend nood aan verjonging van de huisartsen, 3 van de 4 zijn 65+. De ruimtes zijn vorig jaar volledig gerenoveerd. We willen een associatie oprichten tussen 2 of 3 huisartsen.Op dit moment is er nog een deeltijdse huisarts werkzaam om de overgang vlot te laten verlopen. Er is een groot potetntieel aanwezig voor artsen met ambitie en zin voor initiatief. Drietaligheid is zeker nuttig. Voor interesse kan je ons mailen:

E-mail: paulsintstevenswoluwe@gmail.com

Datum van publicatie: 2021-02-10

Eerstelijnsgezondheidscentrum De Piramide (Menen) zoekt huisartsen

We zijn op zoek naar huisartsen (voltijds/deeltijds) om het centrum verder uit te bouwen. Functieprofiel: • Medische consultaties en huisbezoeken • Deelnemen aan interdisciplinaire zorgoverleg (intern en extern) • Ondersteunen en deelname aan gezondheidszorgprojecten. • Deelnemen aan de georganiseerde wachtdienst van de lokale huisartsenwachtpost. Meer informatie via medisch coördinator dr. Carl De Rycke - 056/51 50 90

Website: http://www.depiramidemenen.be

Datum van publicatie: 2021-02-10

Huisartsenpraktijk te Brugge (Sint-Andries): 2 vacatures

1) Wij zoeken een arts voor vervanging vanaf juli-augustus 2021 tem eind 2021 wegens zwangerschapsverlof van een collega. De periode (korter/langer) en het aantal uren (voltijds/deeltijds) is bespreekbaar. 2) Wij zijn ook op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega om ons team te versterken gezien één van onze collega’s op welverdiend pensioen gaat in oktober 2021. Groepspraktijk bestaande uit 5 artsen en 1 haio met ondersteuning van een voltijds secretariaat. De praktijk heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie.Consultaties zijn uitsluitend op afspraak, huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. De week-en weekendwachten gaan door via de goed georganiseerde centrale huisartsenwachtdienst Noord West-Vlaanderen. Een aangename werksfeer en een vlotte samenwerking zijn voor ons zeer belangrijk waardoor we veel belang hechten aan ons wekelijks praktijkoverleg.

E-mail: dr.plancke@icloud.com

Website: http://www.de-essen.be

Datum van publicatie: 2021-01-20

©2005-2021 • Vakgroep Huisartsgeneeskunde • Vrije Universiteit Brussel • Laarbeeklaan 103 • 1090 Brussel-Jette
Tel.: +32 2 477.43.11 • Fax.: +32 2 477.43.01 • huisarts@vub.ac.be