Vrije Universiteit Brussel


Werkaanbiedingen voor huisartsen

Huisarts half-of voltijds gezocht in Zeepreventorium - De Haan

· Als arts ben je betrokken bij de behandeling van kinderen met obesitas, longpathologie, diabetes, brandwonden, nierziekte, somatisch onverklaarde lichamelijke klachten of andere chronische aandoeningen · Je maakt in de jouw toegewezen leefgroep(en) deel uit van het multidisciplinair behandelteam met verpleegkundigen, zorgkundigen, opvoeders, (ortho)pedagogen, psychologen, diëtisten, kinesisten, maatschappelijk werkers, logopedisten en laboranten. · Je werkt eventueel mee aan klinisch wetenschappelijk onderzoek · Je wordt ingeschakeld in het (niet inslapend) wachtsysteem. · Je zal werken volgens het zelfstandigenstatuut met een verloning in functie van het aantal gepresteerde ligdagen.

E-mail: Prof. de Hemptinne - 0475/ 29 32 34 of medisch coördinator christiane.deboeck@zeepreventorium.be

Datum van publicatie: 2021-03-30

Geneeskunde voor het Volk Hoboken zoekt vervangarts van juli tot december 2021

GVHV Hoboken zoekt een vervangarts van 1 juli tot 31 december 2021, vervangcontract van minimum 22,8u per week (60%) of als zelfstandige arts. Wij zijn een multidisciplinaire groepspraktijk die inzet op samenwerking met onze artsen, verpleegkundigen, een psycholoog en een diëtiste. In onze visie op geneeskunde hechten we veel belang aan preventie en kwaliteit. We hanteren evidence based medicine (EBM) als een belangrijk basisprincipe. We voorzien regelmatige overlegmomenten en een wekelijkse teamvergadering (afwisselend inhoudelijk-organisatorisch en medisch).

E-mail: stijn.devos@gvhv.be - 03/828 02 43 - 0486/48 26 20

Website: http://www.gvhv.be

Datum van publicatie: 2021-02-23

Associatie op te starten te Sint-Stevens-Woluwe

Sint-Stevens-Woluwe is een multiculturele deelgemeente nabij verschillende internationale scholen. Er is dringend nood aan verjonging van de huisartsen, 3 van de 4 zijn 65+. De ruimtes zijn vorig jaar volledig gerenoveerd. We willen een associatie oprichten tussen 2 of 3 huisartsen.Op dit moment is er nog een deeltijdse huisarts werkzaam om de overgang vlot te laten verlopen. Er is een groot potetntieel aanwezig voor artsen met ambitie en zin voor initiatief. Drietaligheid is zeker nuttig. Voor interesse kan je ons mailen:

E-mail: paulsintstevenswoluwe@gmail.com

Datum van publicatie: 2021-02-10

Eerstelijnsgezondheidscentrum De Piramide (Menen) zoekt huisartsen

We zijn op zoek naar huisartsen (voltijds/deeltijds) om het centrum verder uit te bouwen. Functieprofiel: • Medische consultaties en huisbezoeken • Deelnemen aan interdisciplinaire zorgoverleg (intern en extern) • Ondersteunen en deelname aan gezondheidszorgprojecten. • Deelnemen aan de georganiseerde wachtdienst van de lokale huisartsenwachtpost. Meer informatie via medisch coördinator dr. Carl De Rycke - 056/51 50 90

Website: http://www.depiramidemenen.be

Datum van publicatie: 2021-02-10

Huisartsenpraktijk te Brugge (Sint-Andries): 2 vacatures

1) Wij zoeken een arts voor vervanging vanaf juli-augustus 2021 tem eind 2021 wegens zwangerschapsverlof van een collega. De periode (korter/langer) en het aantal uren (voltijds/deeltijds) is bespreekbaar. 2) Wij zijn ook op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega om ons team te versterken gezien één van onze collega’s op welverdiend pensioen gaat in oktober 2021. Groepspraktijk bestaande uit 5 artsen en 1 haio met ondersteuning van een voltijds secretariaat. De praktijk heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie.Consultaties zijn uitsluitend op afspraak, huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. De week-en weekendwachten gaan door via de goed georganiseerde centrale huisartsenwachtdienst Noord West-Vlaanderen. Een aangename werksfeer en een vlotte samenwerking zijn voor ons zeer belangrijk waardoor we veel belang hechten aan ons wekelijks praktijkoverleg.

E-mail: dr.plancke@icloud.com

Website: http://www.de-essen.be

Datum van publicatie: 2021-01-20

Medisch Centrum Schoonbroek is op zoek naar een vaste huisarts om ons team te versterken.

Onze nieuwe groepspraktijk bestaat uit een multidisciplinair team: 2 HA en 1 haio, secretaresse en paramedici: diëtiste, diabeteseducator, 2 psychologen/therapeuten, logopediste en verpleging. Nieuwe moderne praktijk groeiende en gemengde patiëntenpopulatie EMD (CareConnect) Online agenda (Introlution) Wij werken op afspraak Goed georganiseerde week- en weekendwacht via huisartsenwachtpost in Turnhout Bij interesse mag u ons steeds bellen op 014/67 03 67 - 0494/40 02 13 of mailen.

E-mail: info@huisartsschoonbroek.be

Website: http://www.huisartsschoonbroek.be

Datum van publicatie: 2020-12-14

Zwangerschapsvervanging gezocht van begin april 2021 tem eind juni 2021 in Dilbeek.

Wij zijn een duopraktijk met mijn mannelijke collega en halftijdse secretaresse, een aangenaam jong team. We hebben een online afsprakensysteem (sanmax) en werken met Careconnect voor EMD. De raadplegingen zijn enkel op afspraak. De uren zijn bespreekbaar aangezien de patiënten tussen beide artsen gescheiden zijn. Het betreft een gevarieerd patiëntenbestand, zowel nederlands- als franstalig. Er moeten geen week- of weekendwachten worden overgenomen. Bij interesse of moest je iemand kennen die hierin geïnteresseerd zou kunnen zijn, gelieve contact op te nemen op onderstaande gegevens.

E-mail: drwoutersjulie@gmail.com of op 0470/951304

Website: http://www.dokterdilbeek.be

Datum van publicatie: 2020-12-04

Groepspraktijk Vaartland zoekt tweede huisarts

Je werkt graag zelfstandig, maar ziet zeker de meerwaarde van een samenwerking in. Je bent communicatief en houdt van interdisciplinair samenwerken. Je staat er voor open om op zelfstandige basis te werken. Je kan gebruik maken van ons secretariaat en genieten van regelmatige formele en/of informele bijeenkomsten met de collegae. Er zijn verschillende samenwerkingsmogelijkheden, die we graag met jou overlopen. Geïnteresseerd? Je stuurt je cv en motivatiebrief mee en vermeld als onderwerp “sollicitatie huisarts”.

E-mail: info@praktijkvaartland.be

Website: http://www.praktijkvaartland.be

Datum van publicatie: 2020-11-30

Vervanging gezocht maart-juni/juli 2021 te Meise

Vervanging gezocht wegens zwangerschapsverlof, periode overeen te komen (mogelijk vanaf januari). Voltijds of deeltijds, verlof mogelijk. Geen wachten tenzij gewenst. Groepspraktijk van 3 artsen, Daktari als EMD en een online afsprakensysteem. Goede werk/privébalans. Voor meer informatie: sylvie.geurts@outlook.com of 0473/56 74 81 Brusselsesteenweg 114 1860 Meise

E-mail: sylvie.geurts@outlook.com

Datum van publicatie: 2020-11-27

Gezocht voltijdse huisarts Medisch Huis Sint-Jans-Molenbeek

Wij zoeken dringend een huisarts om voltijds de medische leiding op zich te nemen van een volledig nieuw Medisch Huis in 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Dilbeekstraat 102. Statuut als zelfstandige maar met een contractueel gewaarborgd inkomen. Volledige administratieve omkadering voorhanden. Nieuw ingerichte lokalen op een gelijkvloerse verdieping van 200 m² en alle medisch materiaal gratis ter beschikking. Bedoeling is om daar snel een volledig multidisciplinair team uit te bouwen. Correcte beheersing van de Franse taal is vanzelfsprekend noodzakelijk. Eerste contact graag per e-mail met insluiting van een cv. H. Jacobs 0473/12.95.22

E-mail: h.jacobs@jandc.be

Datum van publicatie: 2020-11-17

Datum van publicatie: 2020-11-09

©2005-2021 • Vakgroep Huisartsgeneeskunde • Vrije Universiteit Brussel • Laarbeeklaan 103 • 1090 Brussel-Jette
Tel.: +32 2 477.43.11 • Fax.: +32 2 477.43.01 • huisarts@vub.ac.be